| Lein a întrebat:

Cine știe cum se numește filmul cu zombi, era o fată în roșu la început și mergea pe niște coridoare, era un grup mai tarziu care avea un autobuz în care niste ciori infectate l-a prins pe unul din ei, mai știu că unul din ei a fost zgâriat putin și s-a dus cu un tir în mijlocul a mulți zombi și a dat foc la tir și a explodat. Vă rog mult cine știe cum se numește?

Răspuns Câştigător
| DNSK a răspuns:

Rezident evil? e serie de vreo 5 filme

| Lein explică (pentru DNSK):

3-ul mersi mult. cred ca il caut de 1 an 2 laughing

7 răspunsuri:
| Lein explică (pentru faramatania):

Nu e acela.

| faramatania a răspuns (pentru Lein):

Nu te contrazic, dar în Resident Evil (2002) spune-mi și mie, dacă te interesează atât de mult acest film, și probabil că-l vei vedea din nou, la ce min.este secvența cu autobuzul, cu tirul, eu nu găsesc. Oricum e o serie întreagă, nu stau să caut acum în toate.

| DNSK a răspuns (pentru faramatania):

Asta nu stiu..cauta secventa din film online.

| faramatania a răspuns (pentru DNSK):

Pe mine nu mă interesează în mod expres, în întrebarea ta sunt amintite aceste amănunte și mi se pare normal să știi acum când ai găsit filmul atât de căutat. Oricum nu-ți face probleme chiar dacă secvența este din alt film (și nu din seria respectivă), pe mine prea puțin mă interesează.

| DNSK a răspuns (pentru faramatania):

L-am vazut. de aia stiam. nu am cautat nimic acum. daca as fi gasit, ti-as fii zis cu detalii