N-ai pentru ce...Nu stiu daca o sa-ti mai placa acum. Oricum iti recomand One Piece...stiu ai cautat poze cu el pe goole si nu ti-a placut.
E din 1999 acest anime si recunosc ca la inceput am urat acest anime datorita grafici....si acum mi se par primele 30 de episoade groaznice(mai ales primul episod), dar povestea este geniala si este on going din 1999. Daca vrei sa-l vizionezi nu te uita pe sarite la el...ia-l cap coada si o sa devi un fan inrait, iar de la episodu 250+ exceleaza si in grafica
Şi eu mă uit la acest anime.
Este interesant, plus că are acțiune din plin. Având în vedere că personajele sunt desenate foarte frumos, acest anime mă atrage.
Sunt la zi cu episoadele, ba chiar citesc şi manga.
Părerea mea despre anime-ul acesta, este că oricât ai fi de bătrân, niciodată nu te vei plictisi de el, pentru că este un anime pentru toate vârstele.
Sărbători fericite!
Eu ma uit. E destul de interesant, dar nu pot sa spun ca este preferatul meu. Eu am vazut si Naruto, si pot sa spun cu sinceritate ca aceea serie a fost mult mai emotionanta si mai interesanta. Mi-a placut si Naruto Shippuden la inceput, dar apoi am cam inceput sa ma plictisesc Oricum, probabil ca nu este chiar genul meu. Tie iti place?
Eu ma uit
Desi nu am terminat toate episoadele de vazut. Nu ma uit de la inceput asa ca am de recuperat cam 100 si ceva. Imi place foarte mult
Eu sunt la zi cu el, desi acum e putin enervant cu amintirile lui Naruto...dar, in rest e super!
Mie personal îmi place mult de tot. Cînd am ajuns cu episoadele la zi (mai exact la 233, în octombrie 2011), mi-am dat seama că nu voi avea răbdare să aştept cîte un episod pe săptămînă, fiindcă obişnuiam să privesc cîte 3-4 episoade pe zi. Deci am hotărît să nu mai urmăresc Naruto Shippuden pentru o perioadă, ca să se adune mai multe. A trecut mai mult de un an, iar în acest timp am reluat prima serie din Naruto, şi chiar astăzi am urmărit episoadele 203-205. Abia aştept să reiau seria Shippuden, pentru că, de la cei ce citesc manga, am auzit multe lucruri interesante care vor avea loc în cel de-al patrulea Mare Război Ninja.
Povestea e buna,dar prea multe amintiri si devine plictisitor acest anime.
Anime mai bune(parerea mea) sunt:One Piece, Death Note, Dragon Ball Z, Fairy tail, Mirai Nikki
Vad ca sti cateva animeuri..ma poti ajuta cumva sa gasesc un anime ca nu stiu cum se numeste l-am vazut la tv cand eram mic era vorba despre niste copii care atunci cand se luptau apareau in spatele lor un spirit urias si fiecare avea spiritul lui
Yu-Gi-Oh?
Nup..nu e ala cu carti..adica erau niste copii normali care invata fiecare sa controleze un spirit,, si atunci cand luptau spiritul ala aprea alaturi de el in spatele lui si faceau acelasi miscarii...
Rolu principal era o fata?
Era un baiat care a plecat de la o academie parca si a fost urmat de un pusti mic de statura..demult cand eram mic la.am vazut si il tot caut de vreo 2 sapt...
Ehee l-am gasit acuma..am cautat poze cu Fairy tail, si am vazut o poza cu ala ..era regele shaman...mersi mult oricum... daca nu scriai animurile alea nu gaseam.
Regele samn se numea acel anime bafta
N-ai pentru ce...Nu stiu daca o sa-ti mai placa acum. Oricum iti recomand One Piece...stiu ai cautat poze cu el pe goole si nu ti-a placut.
E din 1999 acest anime si recunosc ca la inceput am urat acest anime datorita grafici....si acum mi se par primele 30 de episoade groaznice(mai ales primul episod), dar povestea este geniala si este on going din 1999. Daca vrei sa-l vizionezi nu te uita pe sarite la el...ia-l cap coada si o sa devi un fan inrait, iar de la episodu 250+ exceleaza si in grafica
Alextiby,anime-ul cu spiritele pe care il cauti se numeste regele shaman.Il poti vedea dublat aici: http://desene-vechi.blogspot.com/.Sau daca il vrei doar subtitrat ar trebui sa il gasesti usor pe net.La tv nu cred ca se mai difuzeaza.
Eu ma uit la Naruto si am vazut toate episoadele... iti recomand sa faci la fel este o poveste frumoasa dar si putin incurcata
TrafalgarLawDăFărst întreabă: