| Addaa1998 a întrebat:

Cine urmareste Suleyman Magnificul?
Cum vi se pare?
Ce va place mai mult?

12 răspunsuri:
| Laaaaaariiiiiiiii a răspuns:

Imi place de Hurrem, de Suleyman de odalisca Nygar si de sora lui Suleyman [nu stiu acum cum o cheama]
In schimb o urasc pe Madhiervan, pe aia care ii face toate poftele pe Sumbul il urasc ca uneori face haz-de-necaz si il urasc si pe Ibrahim acum se razbuna pe Hurrem si pe copilul ei!
Aaa si ala micu al lui Hurrem!
Nu-i asa ca Madhiervan e o scorpieee!

| Addaa1998 explică (pentru Laaaaaariiiiiiiii):

Madhiervan? Da este o scorpie!
Chiar Hurrem a visat-o pe Madhiervan cand a incercat sa ii sufoace copilul, in plus ma asteptam din partea ei, era in stare.
Iubesc acest serial!

| Laaaaaariiiiiiiii a răspuns (pentru Addaa1998):

Normal ca era in stare si oricum chestia aia cand nu stiu cine i-a pus lui Hurrem in desert otrava! Slujitoarea lui Madhiervan a spanzurat-o pe fata aaia, si oricum sultana-mama nu prea vrea si nu ii convine ca Hurrem a ramas gravida si a si nascut, nu pentru copil ci pentru ca Hurrem e mama si nu o prea suporta! Dar n-are ce face

| Oprea_Denisa_Costina_1994 a răspuns (pentru Laaaaaariiiiiiiii):

Madhiervan? serios? Mahidevran se scrie si nigar! si pe aia o cheama hatice(selma ergec)

| Oprea_Denisa_Costina_1994 a răspuns (pentru Addaa1998):

nu cred ca te uiti! mahidevran

| Addaa1998 explică (pentru Oprea_Denisa_Costina_1994):

Poftim? Ba da ma uit, atata ca am uitat ce episod era, si tu consideri ca nu ma uit? Gresesti amarnic! Nu am pierdut nici un episod! Sunt o mare fana!

| Andreeaa56830 a răspuns:

Este foarte frumos... tu ce crezi?

| Addaa1998 explică (pentru Andreeaa56830):

IL ADOR! Deci eu sunt inebunita dupa acest serial! IL IUBESC CU DISPERARE! Numai ca biata Hurrem ..cate i se pot intampla! Dar si ea este de vina, chiar asa? Sa se razbune pe prietena ei cea mai buna cu otrava? Dar Madhiervan este o scorpie, face toate astea doar din cauza ca ea este jeloasa pe Hurrem.Mustafa e un dulce i bebelusul lui Hurrem.Suleyman e preferatul meu, deoarece a jucat in 1001 de nopti, vai deci atata mi-a placut acel serial...the fist! Este totusi serialul meu preferat si Suleyman e pe locul 2, si mai stiu un serial bun Menekse si Halil, era superb dar a avut o inchere trista! In orice caz am o parere foarte buna despre serialele turcesti!

| Andreeaa56830 a răspuns:

Ce ep e?

| Addaa1998 explică (pentru Andreeaa56830):

Cred ca era episodul 7 mi se pare sau 8, nu sunt sigura, dar stiu ca asta a aratat in episoadele de Luni si Marti din saptamana asta!

| METALL2000 a răspuns:

NU ma uit la suleyman magnificul mama si o matusa de-a mea se uita aseara am incercat sa ma uit si eu si mi s-a parut interesantbig grin imi pace! O sa-l urmaresc si diseara kiss

| Lorycyka93 a răspuns:

Un serial bun. Merita vazut!
Eu il urmaresc online pe www.SuleymanMagnificul.com
atunci cand nu am timp sa ma uit la tv.

Întrebări similare