Imi place de Hurrem, de Suleyman de odalisca Nygar si de sora lui Suleyman [nu stiu acum cum o cheama]
In schimb o urasc pe Madhiervan, pe aia care ii face toate poftele pe Sumbul il urasc ca uneori face haz-de-necaz si il urasc si pe Ibrahim acum se razbuna pe Hurrem si pe copilul ei!
Aaa si ala micu al lui Hurrem!
Nu-i asa ca Madhiervan e o scorpieee!
Madhiervan? Da este o scorpie!
Chiar Hurrem a visat-o pe Madhiervan cand a incercat sa ii sufoace copilul, in plus ma asteptam din partea ei, era in stare.
Iubesc acest serial!
Normal ca era in stare si oricum chestia aia cand nu stiu cine i-a pus lui Hurrem in desert otrava! Slujitoarea lui Madhiervan a spanzurat-o pe fata aaia, si oricum sultana-mama nu prea vrea si nu ii convine ca Hurrem a ramas gravida si a si nascut, nu pentru copil ci pentru ca Hurrem e mama si nu o prea suporta! Dar n-are ce face
Madhiervan? serios? Mahidevran se scrie si nigar! si pe aia o cheama hatice(selma ergec)
nu cred ca te uiti! mahidevran
Poftim? Ba da ma uit, atata ca am uitat ce episod era, si tu consideri ca nu ma uit? Gresesti amarnic! Nu am pierdut nici un episod! Sunt o mare fana!
IL ADOR! Deci eu sunt inebunita dupa acest serial! IL IUBESC CU DISPERARE! Numai ca biata Hurrem ..cate i se pot intampla! Dar si ea este de vina, chiar asa? Sa se razbune pe prietena ei cea mai buna cu otrava? Dar Madhiervan este o scorpie, face toate astea doar din cauza ca ea este jeloasa pe Hurrem.Mustafa e un dulce i bebelusul lui Hurrem.Suleyman e preferatul meu, deoarece a jucat in 1001 de nopti, vai deci atata mi-a placut acel serial...the fist! Este totusi serialul meu preferat si Suleyman e pe locul 2, si mai stiu un serial bun Menekse si Halil, era superb dar a avut o inchere trista! In orice caz am o parere foarte buna despre serialele turcesti!
Cred ca era episodul 7 mi se pare sau 8, nu sunt sigura, dar stiu ca asta a aratat in episoadele de Luni si Marti din saptamana asta!
NU ma uit la suleyman magnificul mama si o matusa de-a mea se uita aseara am incercat sa ma uit si eu si mi s-a parut interesant imi pace! O sa-l urmaresc si diseara
Un serial bun. Merita vazut!
Eu il urmaresc online pe www.SuleymanMagnificul.com
atunci cand nu am timp sa ma uit la tv.