Eu una optez pentru TuTu AdRiAn deoarece candta foarte bine [dupa parerea mea] si ii este foarte greu fara parinti abia traiesite pe azi pe maine si a ajuns greu la emisiunea si a ajuns si pana in finala eu zic ca merita acum conteaza parerea a Romaniei nu numai a mea...
Funda daca vrei [:d]
Eu as vrea sa castige tutu adrian pentru ca daca asculti melodia lui intitulata "poveste" o sa plangi(adica eu am plans).Mi se pare foarte trist ca ambii parinti al lui au murit, sora lui e in bucuresti, fratele lui e in strainatate si el a ramas singur in focsani
Eu vreau sa castige Tutu Adrian pentru ca deoarece fiindca el are o situatie fff complicata sh chiar are nevoie de acei bani...sh in plus. Dumnezeu l-a inzestrat cu o voce cat decat frumoasa
Apropo eu nu vreau funda sh vreau doar sa ajut...sh sa stii ca eu am trimis vreo 10 sms cu numele lui
Si mie imi place Adrina Tutu dar sa fim seriosi, daca nu ii mureau parintii va zic ca nu l-ati fi indragit atat. Oricum este si el foarte talentat.Sustin Narcis Iustin Ianau
Parerea mea Narcis Iustin Ianau, dar m`as bucura si pentru Rebeca Neacsu, Valentin Dinu si ADRIAN TUTU:X...sincer, nu ma pot decide din acestia, dar cred ca au mai multe sanse Narcis si Adrian(cred:d) sper si vreau unul din cei 4
Pai merita sa castige acel baiat cu voce de fata(sincer).Dar eu vreau, sustin si cred ca Adrian Tutu sa castige! Sper ca asa aiurea sa primesc funda
Eu vreau sa castige Narcis Iustin Ianau deoarece rar intalnesti un asa baiat cu o voce atat de minunata.
Paiiiii... imi place multttt adrian tutu dar si fetita aia draguta rebeca neacsu