| KagomeHigurashiLoveInuyasha a întrebat:

Cititi va rooog:

Cine a vazut filmele Paranormal Activity 1&2 sa ma lamureasca si pe mine plsss.DECI:Ce legatura este intre prima si a 2-a parte ca nu am inteles ca filmele astea m-au bagat de tot in ceata.Ca in primul stiti ca e una Kate si iubitul ei Micah si se termina ciudat si in a doua parte spune la sfarsit ca: Michah a fost uncis pe nu stiu ce data si ca Ali s-a intors dintr-o excursie si a gasit trupurile parintilor sai si ca Kte si Hunter nu se stie unde se afla.Deci inca odata:care este legatura dintre prima si a 2-a parte? Raspundeti-mi serios si cat se poate de clar va rooog!

MULTUMESC DIN SUFLET PTR INTELEGERE!puppy dog eyespuppy dog eyeshappyhappyhappy

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai o legatura nu exista intre "personajele" daca pot sa le spun asa, primei parti si celei de a 2. tot ce le leaga este experienta reala paranormala.

| elena999 a răspuns:

Deci in a doua parte este vorba despre sora lui Katie din primul film care are un baiat.De cand l-a nascut in casa sa si in casa lui Katie se petrec fenomene ciudate. Daca te uiti la partea a 3 o sa le vezi pe cele doua cand erau mici.Deci practic cele doua erau bantuite de cand erau mici.Acum sunt din nou bantuite deoarece Kristi(sor-sa lui katie)a nascut iar demonul ii vrea sufletul copilului ei.De-aia la sfarsitul partii 2 Katie il ia pe Hunter si dispare. Katie e practic posedata de demonu ala si de aia i-a omorat pe toti:pentru ca erau un obstacol. Sper ca am fost cat se poate de amanuntita.
P.S. Va aparea si partea a 4 cand va arata unde s-au dus Katie si Hunter(din cate am inteles si din cate am vazut in trailer)