| lovegirl15 a întrebat:

Craciun fericit, membri TPU!
Vreau sa-mi recomandati si mie niste comedii si filme horror bune.Niste filme de care sa-mi aduc aminte mult timp dupa ce le-am vizionat.
Filme horror am vazut o multime si nu prea mai stiu ce sa vad.Nu prea ma sperie nici unul, majoritatea fiind prea usoare din punctul meu de vedere, adica nici nu stiu de ce le mai zic horror.Recomandati-mi unul care pe voi,personal,v-a speriat macar putin, acolo laughing)
Iar in ceea ce priveste comediile, nu prea m-am uitat la acest gen de filme.Insa,din ce am vazut, majoritate sunt cu glume de 2 bani,cu perversiuni sexuale,care se regasesc cam in toate comediile,deci nu vad nimic demn de tinut minte. Daca stiti vreo comedie, care sa contina totusi un umor mai de bun gust, va rog sa-mi spuneti!
Nu vreau sa vad comentarii aberante si jignitoare la aceasta intrebare! happy Multumesc laughing
Dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| Uddy98 a răspuns:

Cea ce numesc eu HORROR : The Exorcism of Emily Rose; The Last Exorcism Part 1, 2; [REC] 1, 2, 3; Evil Dead; The Grave Encounters 1, 2; The Conjuring. Trebuie neaparat sa le vezi!
COMEDIE: Marea Mahmureala 1, 2, 3; Tantalaul si Gogomanul; A Haunted House; Little Man; White Chicks; Acasa la Coana Mare 1, 2; Norbit; Home Alone 1, 2, 3; THE 40 Year Old Virgin; Animalul; Puicuta cu Cocosel; Un Gigolo de Doi Bani 1, 2; Mr.Bean's Holiday 1, 2. Sunt super! Funda?

3 răspunsuri:
| faramatania a răspuns:

Horror:Wrong Turn (seria),[Rec] seria, Grave Encounters 1 și 2, Drag Me To Hell, Friday The 13th, Thir 13en Ghosts, The Cabin In The Woods, Modus Anomali, Masters Of Horror
Comedie:Mr.Deeds,A Few Best Men, Identity Thief, Gambit

| ÄndrëÿCoolZ a răspuns:

Multumim la fel! De groaza din ce am vazut eu si m-a speriat au fost: REC2 si The grudge! De comedie: Home alone1, Home alone 2, Home alone3! Sper ca te-am ajutat!