| DestinyDD a întrebat:

Credeti ca a meritat sa castige pustanu' ala la Romanii au talent?

Răspuns Câştigător
| Ilinca a răspuns:

Sincer?! NU! Baiatul canta binisor, insa nicidecum nu e cel mai talentat roman. Si de ce sa ne tot ascundem, lumea l-a votat pentru ca este orfan si are o situatie materiala mai proasta. Insa era un concurs de talente, nu de caritate.
Adrian Tutu nu ar fi putut niciodata, spre exemplu, sa cante precum baiatul acela pe nume Narcis (care trebuie sa recunasoetm ca intr-adevar avea TALENT). In plus, pentru hip-hop nici nu ai nevoie de foarte mult talenthee hee
In concluzie, Adrian Tutu nu este cel mai talentat roman si nu-si merita acest titlu (desi m-a impresionat drama lui, "talentul" lui nu m-a impresionat).

25 răspunsuri:
| FashionDiva a răspuns:

Asta era adevaratul castigator http://cinema.mozku.com/......au-talent/ dar traim in Romania :)

| JuLLiaN a răspuns:

Da, a meritat

| zxc3 a răspuns:

Daaa.

| DeLLyA_4905 a răspuns:

Nu. Erau altii si mai buni! Nici nu stie sa cante calumea. Serios acum. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar serios, nu ati vazut cum a cantat in finala?

| Acasel a răspuns:

Da! avea talent multi l-au votat din Mila Asta E am facut un om fericit.si Copilul acela Narcis.nu imi placea avea voce prea ascutita. DInu!:ala era misto, dar Merit TUTU

| melyyy a răspuns:

Eu zic ca da! si il cheama adrian tutuwinking

| benny a răspuns:

Sincer... NU e doar parerea mea

| dutsa24 a răspuns:

Dea.chiar merita ftr ftr mo0lt acel premiu...
are o voce super tare

| măcheamăăăî a răspuns:

Nu chiar, nu mi se pare ca e un talent cine stie ce, dar daca lumea l-a votat...norocul lui nah

| BRG a răspuns:

Cred că da dar noi (românii) sînte m o țară de invidioși, bă de ce să cîștige ăla cînd putea forte bine să ia banii o altă persoană, mă rog aici e vorba de votul telespectatorilor, și nu în ultimul rînd a contat mult și situația în care se află acel băiat orfan, eu zic că s a decis corect și bravo lui că a încercat și a luat premiul ăl mare.

| danky a răspuns:

Da a meritat si nu cred ca ii pustan reuseste sa face ce multi nu pot face si ce sa mai vorbim despre hip hop.

| adelush_5701 a răspuns:

Da. daca merita sau nu chiar nu mai conteaza, gen lumea asta a votat pentru ca povestea lui impresioneaza, iar muzica lui chiar transmite ceva. Pana la urma isi compune singur muzica, danseaza, canta bine, nu e figurant, a avut o viata destul de grea si nu s-a apucat de prostii. Eu zic ca merita.

| jj_5595 a răspuns:

Da,era genial

| 11vladutz90 a răspuns:

Dupa mine...nu...
pentru ca.el doar recita pe o linie melodica...atat
intr-adevar are talent la compus.nu spun nu...e bine ca din versurile lui reiese patriotismul, dragostea de tara, dragostea de parinti.pentru ca el e orfan.dar... in fata lui Narcis Iustin Ianau.care e talentat pana in varfurile firelor de par din cap,nu are nicio sansa doar ca romanii nu aculta muzica clasica,lor le place sa auda ceva pe intelesul lor,unora, nu tuturor
Un alt talent pur este si Cosmin Agache sau cele doua grasute, am uitat cum le cheama, sau Rebeca sau Dinu.in rest nu prea e talent ci munca, in cazul trupei Ballance sau Medea.sau sotii Luca
FUnda? big grin

| GoguMătryx a răspuns:

O singura fraza am de zis >.< Atunci in semifinale m-a impresionat cel mai mult cu mesajul "Iubiti-va parintii Veti avea de castigat" de atunci am inceput sal votez nu numai pentru ca e orfan si pentru talentul lui Acum Sa zic Ca daca era altcinneva (dintre voi ) ati fi fost in cazul lui (orfan ) Nu Va-ti fi Bucurat? Narcis Are PARINTI, Cosmin Agache Trebuia sa fie pe locul2 pentru ca nu-s prea multi beatboxeri ca el in ro la fel si cu narcis... nu-s prea multi contratenori in ro... Dar sa revenim Cosmin Are Parinti TOTI CONCURENTII DIN FINALA AU PARINTI INAFARA DE Tutu Adrian Si DEASTA Il RESPECT eu pe acest Copil Care Sa Straduit si uite ca a castigathappy bv lui

| BoboMC a răspuns:

Eu nu l-am votat din mila nici ca are talent muzical. L-am votat pentru ca are talent in transmiterea mesajului. Dar multi inculti nu au putut intelege ce incearca el sa transmita. Respect

| Evaa a răspuns:

Da, da, da, a meritat happy

| wheelman23 a răspuns:

Nu, eu cred ca a fost votat doar pentru cazul sau. avea el ceva voce, dar sa recunoastem ca erau altii mai talentati, Dinu sau Narcis trebuiau sa castige, ei chiar aveau talent

| Sky_6013 a răspuns:

Eu cred ca si el are talenul lui.Si va rog sa nu mai ziceti ca l-au votat din mila.Si eu sunt orfana stand cu buncii dar asta nu inseamna ca ma duc la emisiune sa cand hip-hop, daca el s-a dus inseamna ca intr-adevar are talent

| m0gd0 a răspuns:

Nu pentru ca nu e asa talentat

| xInnaAlinaxD a răspuns:

Sincera sa fiu, nu prea mi-a placut ultima lui piesa. mie personal mi-a placut cel mai mult Valentin Dinu, dar eu cred ca a impresionat cu povestea lui.dar sa vedem cine o sa castige sezonul urmator.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Eu consider ca,cantatul nu e neaparat un talent,daca ai norocul si te nasti cu putina voce, iar mai apoi o lucrezi poti sa ajungi un cantaret bun, dar Adi pe mine m-a impresionat prin talentul sau de a compune piesele nu neaparat de ale canta...am avut 3 favoriti printre care si el,deci nu-mi pare rau sau nu spun ca nu merita, dar eu consider ca adevaratul il are Cosmin Agache, dar si vocea lui Dinu mi-a placut.

| Kenny a răspuns:

DA.L-a votat o tara intreaga, deci e clar ca merita.happy

| ANONIM61 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaa...

| iuddavali a răspuns:

Merita Narcis.

dar Bogdan Alin Ota crezi ca merita ca castige la Norvegienii au talent? http://www.semneletimpului.ro/......-3213.html