Mi s-a povestit un episod. Se pune?
Oricum, odata ce ai anticipat o posibila catastrofa, devine mai putin probabil sa se intample, atunci lumea ia masuri.
Pai uite ca s-au facut filme si seriale cu pandemii, foarte asemanatoare cu ce se intampla si chiar Bill Gates a vorbit despre posibilitatea unei pandemii cu ani in urma si degeaba, nu am fost pregatiti.
Amuzant, dar o pandemie este ceva inevitabil momentan. Plus ca nu intrase in atentia opiniei publice, nu atat de larg. Inca se fac unele campanii de constientizare asupra poluarii, poluare de care stim de zeci de ani ca exista si ca-i periculoasa. Dar sansele scad odata ce constientizezi pericolul.
Asta e singura pandemie care a lovit pamantul vreodata?
Nu ai cum sa fii pregatit real, pentru ca singura solutie e un vaccin sau un tratament, ori ambele depind de faptul ca virusul e deja activ
moment in care "pregatirea" insemna o tona de investitie in zone de carantinare ATI samd, pentru ceva care "poate" va fi, iar oamenii rar iau decizii proactiv, mai ales cand necesita bani, mai ales cand respectivele ATI ar fi stat degeaba daca nu vine virusul
ca sa nu mai vorbim ca daca ar fi fost pregatiti, pentru carantinare dupa cum vedem e cam degeaba (toti vor relaxare) iar pentru ATI s-ar fi spus ca ei au bagat virusul ca sa scoata bani din ATI
Pai gandeste-te logic, aia care au o gramada de bani ii investesc in researchuri de genul deci eu zic ca multe sunt posibile dar nu sunt prosti sa zica la populatie ca vedeti ca am facut masina timpului sau o mantie care te face invizibil sau mai stiu eu ce) Sunt tehnologiile lor ultrasecrete
Exact.Cum era cazul cu tipul ala super bogat,Jeffrey Epstein care santaja oameni de stiinta sa se ocupe de cercetari pe orice tema le spunea sa se ocupe.
Oamenii nu stiau la ce sa se astepte,ii ademenea asa:II chema la un festival sau o petrecere si le spunea ca o sa fie si alti prieteni de-ai lor,tot oameni de stiinta.
Le dadea de baut pana se faceau bine,apoi le faceau diverse propuneri.Ii filma in timp ce faceau sex cu minore aduse tot de el si cu asta ii avea la mana.
Nu stiu exact ce voia sa obtina de la ei, stiu doar ca unul din asa zisele proiecte nebune ale lui era sa vada cum se comporta omul cand e sub presiune foarte mare, sub stres imens, ca atunci cand esti aproape de moarte si esti ingrozit, cand adrenalina e la cote maxime.In momentele alea,omul secreta o molecula foarte potenta,sunt niste chestii foarte sinistre,mai departe nu intru in detalii. Aparent,avea conexiuni cu oameni importanti din politica, din domeniul stiintific si din justitie ca sa se spele pe maini(avocati, judecatori, etc).
Ar fi murit "spanzurat" intr-o inchisoare de maxima siguranta, dar foarte multi sunt de parere ca a fost omorat pentru ca urma sa dea nume si multi oameni importanti ar fi cazut odata cu el.Se vorbeste ca aceste cercetari se faceau in locuri subterane, departe de ochii tuturor.
Chestiile astea par din filmele sci-fi, greu de crezut, dar se intampla chiar sub nasul nostru.
Evident ca se intampla, gandeste-te ca SUA, China, Rusia au afunat mereu cei mai mari cercetatori din toate tarile, i-a ademenit pe bani multi ca sa le faca lor tot felul de cercetari, arme nucleare/ biologice etc etc. Gandeste-te ca ei au la dispozitie bombe nucleare asa de puternice incat pot distruge tot globul in cateva minute.