Probabil nu va participa, ci va deveni un show-man, cum e smiley.
Dar daca ar participa nu va ajunge nici in semifinale pentru ca nu mai are cum sa evolueze mai mult de atat
Te-nșeli amarnic, în ambele afirmații. Și asta vine de la cineva care-l urmărește cu mult înainte să vină la Românii au talent. Call me a hipster now.
Parerea ta.Parerea mea e ca vorbea asa repede ca nu intelegeam ce zice.Am dreptul la parere.
Si da, parea ca zice ceva fain, daca tu intelegeai te aplaud, si ai tot respectul, dar daca el e cel mai talentat roman ne-am dus dracu
Nu ești deprins cu genul. Și nu e nici pe departe cel mai talentat, dar omul are propriul său stil, pe care are destul timp să-l exploreze. Totuși, eu nu afirm că locul I îi revenea lui, cred că au fost alți concurenți care au avut prestații mai bune (chiar dacă ideea de a alege cel mai bun talent dintr-o diversitate de talente mi se pare stupidă, e ca și cum ai compara mere cu pere cu gutui și cu afine).
Tot ce a avut hip-hop-ul mai bun vreodata era caracterizat tocmai de vorbitul asta rapid, pe care tu spui ca nu il poti intelege. Ce face Krem e la cele mai inalte standarde ale genului respectiv, pe care il si depaseste, dandu-i o amprenta personala.
Nu. Si daca va participa va pati exact asa. E si logic de ce. Nimeni nu va alege pe cineva care are acelasi talent de 2 ori. Deja l-au ales pe cacatul ala de tutu, iar acum deja inca un rapper ar fi chiar culmea sa aleaga. Nu spun ca Krem nu e bun. Chiar era favoritul meu, dar asta e realitatea.
Nu se stie ce talente apare anul vitor asa ca nu poti sa te gandesti la cei de anul acesta pentru anul vitor
Cred ca ar avea posibilitatea sa castige daca ar mai participa odata..Merita sh acum sa castige, dar, daca publicul asa a vrut..asta e!
TOoORex întreabă:
mistergiovany49 întreabă: