| RAY a întrebat:

Credeti ca in ziua de azi se pune accent pe efecte 3d decat pe calitatea filmelor? mie mi se par filmele mai bune de acuma cativa ani, voua nu?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si eu pun pret pe filmele vechi 3D e istorie pe criza asta.

| OnuOnulică a răspuns:

Întodeuna mi-au plăcut filmele vechi și niciodată nu am înțeles filemele 3d pur și simplu mă dor ochii de la aceei ochelari.

| TheTimeKiller a răspuns:

Depinde de film... daca e de genul SF, chiar se vede mai bine in 3D. Daca e actiune, aventura, se vede mult mai bine normal (HD). Eu le prefer pe cele normale deoarece nu prea ma uit la SF-uri. Si filmele mai vechi(nu chiar foarte vechi, 2000-2008) sunt mai bune decat astea noi. Acum se fac filme SF si comedie pentru ca asta se cere acum. Categoriile mele preferate sunt crima, thriller si mister care din pacate, sunt din ce in ce mai putine.

| Disharmony a răspuns:

Doar filmele fantasy sau SF se pot vedea în 3D, iar asta nu poate fi decât o bilă albă pentru ele. Într-adevăr, sunt filme care se bazează mai mult pe efecte, iar ăsta e un mod (pe care-l consider ok) de a compensa povestea eventual plictisitoare sau cel puţin nu foarte captivantă a filmului. Ştii cum e, măcar îmi delectez ochii, dacă nu mintea. laughing

Fiecare perioadă a avut filme bune şi filme proaste. Nu pot afirma că cele vechi sunt mai bune. Încă se fac filme de calitate superioară.