| sergent91 a întrebat:

Cu ce program as putea pune o subtitrare la un film?

10 răspunsuri:
| bloodbaa a răspuns:

Aegisub Advanced Subtitle Editor ...Si casa iasa filmul cum trebuie ti.as propune si un program de encode StaxRip
Uite aici 2 tutoriale de encode... sunt realizate pe anime dar sunt acelasi lucru si la filme :
http://www.manga-kids.com/site/forum/viewforum.php?forum_id=10

| Ropidox a răspuns:

Pai pentru inceput
Cu programu VobSup convertezi subtitrarea din orice alta extestie(de exemplu:.sub;.srt etc) si o schimbi in ".sa"
Dupa care, cu programul Virtual Dub Lipesti filmul si subtitrarea! Trebuie sa astepti in jur de 40 de minute(depinde de cat de bun este procesorul). Pentru mai multe detalii cauta un tutorial! Sper ca te-am ajutat!

| FollowTheLight a răspuns:

Nu ai nevoie de nici un program pentru a pune unui film o subtitrare.Tot ce trebuie sa faci e sa iei subtitrarea de pe net si so o pui langa film. Daca nu merge, nu uita ce e cel mai important.Subtitrarea trebuie sa aiba exact acelasi nume ca si filmul.Sa zicem ca filmul se numeste Inception.avi Subtitrarea se va numi Inception.srt Sau filmul 7nsjsls.avi subtitrarea se va numi 7nsjsls.srt sau.sub Sper ca te-am ajutatwinking

| mata22 a răspuns:

Orice player video are functia asta, trebuie sa-l butonezi inainte

| Danyel a răspuns:

Cu orice program merge dar mai usor ar fi cu Mplayer.

| KatherineKath a răspuns:

Nu e nevoie poti face uite asa:
schimbi numele subtitrarii in exat ca filmul doar ca la sfarsit nu ".avi" ci ".srt" apoi dai play la film si daca nu merge cu subtitrare automat at iei subtitrarea cu mausul si il tragi in film sper ca te-am putut ajuta si ca ai inteles

| rolo a răspuns:

Nu-ti trebuie program... Cauta mai bine pe www.google.com, si sigur vei gasi subtitrarea respectiva:P

| boscez a răspuns:

Nu trebuie un program ca sa pu subtitrarea la un film.Trebuie numai sa pui acelasi nume la ambele file-uti (sumtitrare si film). Sper ca tea aiutat. Da funda.