Elena va ramane cu damon pentru ca stefan va fi rapit si elena cu damon vor merge sa-l gaseasca si intre timp elena isi va asta sentimentele fata de damon si... dar la sfarsit damon moare dar sa ti ca nu va fi doar sezonul 3 fa imi fi si 4 si 5 si apoi se termina pentru ca nu au cum sa faca totul doar intr-un sezon.
Cat timp Stefan este rapit Elena o sa petreca mult timP cu Damon, dar dupa ce o sa-l slaveze pe Stef, Elena o sa se intoarca la el pentru ca pe Stefan il iubeste mai mult decat pe Damon...
Cu Stefan. Nu stiu de ce, dar am un presentiment ca Rose o sa se intoarca si ramane cu Damon. ( nu stiu zic si eu)
Pai Stefan a salvat'o de la moarte cand au murit parintii ei . Plus ca Stefan i-a respectat fiecare decizie a ei. In schimb Damon are impresia ca mereu stie ce face si ce e mai bine pentru ea . Imi place caracterul lui Damon .Si Stefan de altfel Depinde de situatia in care sunt pusi . Uneori impresioneaza Damon, uneori impresioneaza Stefan . Nu stiu cu cine va ramane, dar sigur va fi greu sa decida asta :*
Cu Stefan, deoarece le place producerilor sa tina in suspans pe fanii Delena. Dar sper din tot sufletul ca cei doi vor fi impreuna pentru mult timp candva.Sarutul din ultimul a episod a fost un soc, dar si un moment pe care am asteptat de la primul episod.
Poti sa citesti si cartea, dar serialul nu urmareste intamplarile din carte, si daca da, foarte putin. Serialul e mult mai bun decat cartile TVD.
Plus ca in revista popcorn sa publicat ca demon si elena vor fi mai apropiati in sezonul acesta