Eu zic ca va ramane cu stefan.cu damon nu se potriveste, nici nu prea il iubeste sa fim sinceri.stefan e mai dragut.in ciuda faptului a ce se va intampla mai tarziu intre ei, eu mi-as dori sa ramana impreuna.acum,noi nu avem de unde sa stim! ne amane sa urmarim filmul incontinuare cu sufletul la gura.eu mi-am zis parerea.tu poti sa ai o alta parere, nu e nimic rau in asta.fiecare cu parerea lui
Cu stefan.pentru ca pe damon niciodata nu l.a iubit si pentru ca stefan iese mereu castigator si daca e personaj negativ si daca e personaj pozitiv
Sincera eu nu am idee. Dupa mine Damon este protector pentru ea si a salvat-o de nenumarate ori. Din cate am vazut acum ea il place pe Damon dar acum ca sta si Stefan cu ei nu cred ca se pot apropia foarte mult.
Eu stiu ca o sa ramana cu stefan dar sper totusi ca finalul sa se schimbe pentru ca ea si cu damon au caractere total diferite di opusii se atrag si damon e mult mai tare decat stefan dar nu prea cred ca relatia lor o sa functioneze deoarece stefan sta acum in casa cu ei
Stiu ca va ramine cu Stefan, dar imi place mai mult de Damon, aper sa ramina cu el.
Cu Matt xD https://www.facebook.com/TheVampireDiariesRo/posts/291194804291601
Pana la urma Elena va ramane cu Stefan, deoarece s-a indragostit de el prima data si asa e filmul
Sincer sunt indecisa, mi se pare ca Damon e mai protector cu Elena, el chiar o iubeste si in sezonu` acesta am auzit ca si ea o sa se indragosteasca de el.
Eu as vrea sa ramana cu Damon, deoarece Stefan a beneficiat si de dragostea lui Katherine..ar merita si Damon o dragoste adevarata, pentru ca el o iubeste:X
Dupa un interviu dat de Nina Dobrev care o joaca pe Elena, nu v a ramane cu nici unul.( trist )
Eu cred ca cu Damon deoarece el o schimba o face mai puternica si mei curajoasa si de asemenea ea pe el
Salut! Eu am citit intr-un site ca Elena ea crede ca e doar un copil si nu vrea sa se desparta de Damon sau Stefan asa ca nu il alege pe niciunul, dar il alege pe Matt.
Nu aveti de unde sa stiti deoarece sunt 6 sezoane si se pot intampla rasturnari cum ar fi ca elena sa se indragosteasca de damon(sper sa nu)nu ai d unde sti
Chiar sunt sase sezoane? (sper)
7 sezoane... in ultimul vor f 11 ori 12 serii
Bantulet întreabă:
mirumiru366 întreabă: