Cred ca-l va alege pe stefan.
Lui Damon i-a zis ca daca il intalnea pe el primul, poate ca el ar fi fost alesul.
Oricum, pe Damon l-a intalnit mai intai, exact cand au venit parintii Elenei s-o ia acasa, inainte sa moara..in accidentul de pe pod, chiar imediat dupa ce s-a despartit de Matt.
Insa, Damon a constrans-o sa uite.
Acum..va deveni vampir si parca vad cum totul se va schimba si vor aparea alte personaje pentru ca Klaus nu mai are de ce sa alerge dupa sangele ei si asa isi va aminti si de acele constrangeri. oare pe cine va alege si ce nebunii va mai face Damon?:X abia astept sa vad..uff..si mai e atat de mult.
Va alegege sa ramana cu Stefan, pentru ca ea crede ca pe Stefan l-a intalnit primul. Insa o sa vezi ca pe Damon l-a intalnit primul in momentul in care ea s-a despartit de fostul ei prieten (imi scapa numele in momentul asta). Dar acesta a hipnotizat-o sa uite tot
Intr-un final elena va fi transformata in vampir...nu mai stiu sigur de cine, dar cred ca Alaric si asa se termina sezonul 3. Se termina la fel ca Breaking Dawn din seria Twilight :p
Nu e transformata de Alaric.
Rebekah(ce m-a enervat atunci ) a planuit sa o omoare dar ea avea deja sange de vampir in organism.Am impresia ca i l-a administrat Meredith inainte sa paraseasca spitalul....acum nici nu stim carei blood line de vampir ii apartine elena
daca o transforma alaric el murea... oricum a murit cand a incetat elena sa mai fie om
Depinde, apare sezonul patru din Septembrie si acolo.o sa ne lamureasca pe toti.
Buna TPU. Elena va ramane cu Damon pentru ca in ultimul ep din sez 3. Elena a spus ca daca ei 2 s-ar fi cunoscut de prima data da.dar d ei sau cunoscut primi dar damon ia sters memoria. odata ce va deveni vampir isi va aminti tot.
mirumiru366 întreabă: