| Dany19 a întrebat:

Cu siguranta multi dintre voi ati citit Invocare, Revelatia, Rafuiala de Kelley Armstong asa ca as vrea sa-mi spuneti parerile voastre, de exemplu - Cu cine ati fi vrut sa ramana Chloe?- Ce ati fi schimbat? -ce credeti despre personaje, orice. Cea mai buna opine primeste FUNDA!

5 răspunsuri:
| Madalina285 a răspuns:

Si eu citesc aceste carti, pe primele 2 chiar le-am terminat in 5 zile.Mai am jumatate din Rafuiala.Pana acum, nu cred ca as fi schimbat nimic.Acum astept cu nerabdare sa citesc sfarsitul pentru a imi putea da cu parerea despre el. Oricum,nu conteaza cum se termina, eu cred ca este o carte reusita, iar personajele nu au niciun defect.

| mariacris98 a răspuns:

Am citit primele 2 volume, iar acum sunt la jumatatea celui de-al treilea. Chloe vreau sa ramana cu Derek. Am auzit de la o colega ca asa se va intampla. Ce as schimba? As vrea sa fie mai multe scene romantice intre Derek si Chloe si el sa nu se mai poarte indiferent cu ea. Deabea astept sa ajung la sfarsit sa citesc sarutul. Mor de nerabdare. Despre personaje: cred ca Tori si Derek se poarta uneori nedrept cu Chloe, iar despre Simon, il consider chiar dragut pentru ca este vesel si incearca sa o inveseleasca si pe Chloe. Ma enerveaza Grupul Edison si mai ales mama lui Tori. De ce vor sa le faca rau? O, da pentru ca vor sa isi indrepte o "greseala", mai bine zis o cruditate facuta acelor adolescenti. Adica sa faci niste experimente pe niste copii si apoi sa ii inchizi si sa vrei sa ii omori spunandule ca au nu stiu ce boala? Este total o cruzime din partea lor. Din pacate oameni din "astia" exista si in viata de zi cu zi (exceptand supranaturalul sau poate exista si asa).
Pai cam asta ar fi parerea mea!

| mariacris98 a răspuns:

Spunandu-le*

| Blanky a răspuns:

Cartile sunt superbe nu as schimba nimic la ele. Dar as fi vrut sa existe si un al 4 -lea volum, sa ne spuna ce au mai facut impreuna cu cine o sa se mai intalneasca etc... in rest totul se potriveste.Are o actiune exact ca un film. Parca as viziona un film superb unul in mintea mea. Inceputul primului volum m-a plictisit vroiam sa ma las direct de la primele pagini dar dupa ce am ajuns la capitolul 3 totul era woau si super. Te facea sa crezi ca oameni ca si Chloe exista. Dupa ce am citit toate volumele am intrat pe internet sa vad daca ar fi aparut filmul, dar nu. As vrea atat de mult sa-l vad, macar personajele principale, fantomele... crying offf as vrea totusi sa vad filmul, mai ales secventele cu ei 2 love struck sau cand se transforma Derek. Cartile au fost superbe si vor ramane cele mai bune carti pe care cea mai buna prietena mi le-a recomandat.

| StellaFitz a răspuns:

Le iubesc .le.am citit pe toate bineinteles ca vreiam ca derek sau ramana cu chloe! Sunt cele mai bune carti ever! De obicei cand ma apucam de citit nu ma puteam opri.Cel mai tare mi.a placut cand Derek s.a sarutat Cu Chloe.la sfarsit. Vreau sa apara si filmele sau poate chiar serial.ar fi misto!:X