| Badgirl117 a întrebat:

Cui ii plac anime-urile si care este animeul lui preferat! Funda o dau celui care imi spune de ce ii place anime-ul respectiv! Si desigur carei mai rapid asa ca dati drumul la raspuns!

Răspuns Câştigător
| Zoey112 a răspuns:

Preferatul meu dintre toate este Kleido star. A fost primul anime pe care l-am vazut. Personajul meu preferat este Sora din rolul principal.

Si altele care imi plac:
1. kaleido star
2. mew mew power
3. mermaid melody
4. shugo chara
5. kaichou wa maid-sama
6. la corda doro
7. sword art online (sao)
8. kirarin revolution
9. fairy tail
10. gokujou mecha mote iinchou
11. yumeiro patissiere
12. kamikaze kaitou jeanne
13. mamotte lollipop
14. zero no tsukaima
15. tonari no kaibutsu-kun
16. sugar sugar rune
17. special a
18. hyokoy
19. avatar the last airbender
20. bokura ga ita
21. kyou koi wo hajimemasu
22. rave vs fairy tail
23. sakurasou no pet
24. sukitte ii na eu (say i love you!)
25. amnesia
26. shiki
27. hyouka (now)

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Manga:
Koi wo Hajimemasu:e vorba despre o fata si un baiat care la inceput nu se suporta dar, dupa aceea se indragostesc. Daca iti plac cele romantice asta cred ca e cel mai potrivit are si 2 OVA, pe care le gasesti cu subtitrare in romana... eu iti propun sa te uiti la ova iar dupa, daca iti place sa citesti manga
Anime:
Sword art online:Anime nou, cu 18 episoade, pana acum (in fiecare sambata apare unul nou).E vorba despre SAO(un joc online in care cu ajutorul unei casti poti sa te "bagi" in joc)Acolo raman o multime de oameni blocati, devenind ca"o lume

| Herta_Anni_2000 a răspuns:

Pai mie imi place foartee mult NARUTO

| piTiCcu a răspuns:

Păi acum mă uit la animeu "Bleach", îmi place de Ichigo Kurosaki e genial.şi de Rukia deşi pe la început totul pare monoton, gen, pănă îşi dă seama personajul principal de abilităţile pe care le posedă şi intră în contact cu alte personaje la fel de deosebite dar apoi acţiune cât cuprinde. dacă mă înţelegi.Bye!

| MalinaH a răspuns:

Kaleido Star, Yu Yu Hakusho, Slayer micuta vrajitoare, Inuyasha, Naruto, Kioro Chan :3 Spirala, Cowboy Bepob, Kiddy Grade, Kamichu - Zeiţa şcolăriţă