Este una dintre povestile cele mai indragite de mine.
Imposibilul devine fapt zilnic si nebunia momentului este traita din plin.
In vremurile in care ele nu aveau voie sa vorbeasca intotdeauna liber despre ei...cei doi se indragostesc si isi traiesc povestea de iubire fara regrete, dar din pacate nelipsiti de comanetarii disaprobatoare. si totusi cei doi simt intensitatea si isi construiesc pas cu pas, lumea proprie. lumea lor pe un vapor grandois, care avea sa marcheze o epoca, momentele lor de visare intr-o realitate dureroasa...
Mirajul iubirii pe care as trai-o alaturi de protagonisti de fiecare data ce as avea ocazia...Un film care l-a facut pe James Cameron sa exclame pe buna dreptate "I'm the KING OF THE WORLD!" atunci cand a primit premiul OSCAR...de remarcat ca filmul isi merita premiile pe buna dreptate si ca tot ce sa realizat in film,decorurile,efectele speciale,cadrele alese, costume, coloana sonora impreuna cu actorii sunt cu adevarat nemaipomenite.As vrea sa-l recomand pentru acest grosplan socant al acestei tragedii!
In legatura cu melodia da... Celine dion are o voce superba si in legatura cu filmul partea la cere am plans cel mai mult a fost cand a murit jack a fost si partea care mi-a placut cel mai mult
Mie imi place Titanic! Cel mai mult mi-a placut cand s-a schfundat vaporul:X si da, melodia "My Heart Will Go On" este in acelasi timp si foarte trista, dar si foarte frumoasa.
Este unul din filmele mele preferate este un film extrem de trist si emotionant datorita iubirii celor doi...melodia este superba se potriveste perfect...
Imi place foarte foarte mult acest film...M-as uita la el de sute de ori si tot nu m-as saturaSi mai ales melodia e superba si emotionanta...Chiar imi place, e un film reusit
BlueByMe întreabă:
Darius50boss întreabă: