Daaa ce ma mai uitam la desenele astea nu era zi fara sa ma uit.acum nu mai sunt nici mie nu-mi plac astea de acum.
Dapz chiar erau frumoase, mai ales scooby doo si tom si jerry :X. sau mai erau cand eram eu mica si pe minimax niste desene frumoase. Acum nu ma mai uit la nimic nu mai am la c ma mai uit pe net la tom si jerry in rest doar filme si seriale
Pai unele se dau si acum ca tom si jerry MOR DUPA TOM SI JERRY unt marfa razi la culme.cu adevarat desenele copilariei
Pai fara suparare daca te ajuta pe peteava.ro gasesti desene, filme, muzica etc.
Corect! si eu adoram familia flinstone, fam.jetson,viata cu louie...ma rog, acum nu ma mai uit la desene, insa astea le-as revedea cu mare placere. da' mno, acum copiii nu stiu numa de hanna montana si restul... avem si noi noroc ca se pot gasi desenele astea mai vechi pe net.
Eh... hai ca Robot Boy mai merge un pic. Dar ma uit acum, sunt niste scarbosenii... Ben ten sau mai stiu eu ce!? Nu mi-as lasa copilu' sa se uite la asa ceva. Erau desene frumoaaaase :X Preferatul meu a fost mereu Viata Cu Louie, inca ma uit la el pe youtube :X Omg. Vi-l amintiti pe Andy Anderson? "E strigator la cer!"
Cand imi amintesc de ele imi zic "Ce frumos si bine era atunci".
Ai dreptate, acum dau numai porcarii de desene pe Cartoon. Si pe minimax erau mai demult frumoase.
Ce dor imi este sa ma mai trezesc dimineata si sa le pot viziona din nou ca in copilarie.
Le mai vad pe unele pe calculator si pe net, dar nu este tot aia.
Tot mai frumos era inainte cand te uitai cu drag, nu ca acum cand vezi numai batai si violenta cum ai zis si tu.
Da, imi este foarte dor de ele.
Ce n-as da sa pot intoarce timpul inapoi!
Nici nu se pot compara desenele enumerate de tine cu cele de azi. Dupa parerea mea sunt mult superioare celor de azi.
Pacat ca nu se mai difuzeaza si pacat ca se promoveaza ceea ce nu trebuie.
Si ne mai miram de ce copii ajung atat de violenti si de unde invata atat de multe lucruri negative.Desigur ca nu desenele sunt singura sursa, dar este una din ele, avand in vedere ca cei mici stau mai toata ziua lipiti de televizor.
Cand imi aduc aminte ca ma trezem dimineata si mergeam la scoala si ma uitam la MIke, Lu si Og ma apuca dorul de aceste desene.CAnd ii vad acum pe astia de clasa 1 ca voresc de Hannah si mai stiu eu ce ma apuca nervii. Le-au stricat toata copilaria cu porcariile astea de pe disney si chiar de pe cartoon.Alea de pe Minimax sunt mai agreabile sa le zicem. Dar tot nu-mi plac.Am 14 ani si cateodata simt nevoia sa ii vad pe Flinstoni cu masinile alea din piatra, sau pe Jerry cum isi bate joc de TOM(doamne ce mai radeam). si tare imi pare rau dupa ele.IMI ADUC AMINTE CA NU ERA ZI IN CARE SA NU MA UIT LA CURAJ
Si mie imi este dor, mai ales de curaj cainele fricos, familia flinstone, johnny bravo, si mai erau episoadele alea vechi cu scooby - doo, astea noi sunt naspa, acum pe CN ma uit la ed edd si eddy si billy si mandy, in rest la phyneas si ferb pe disney, si cam atat
Sunt perfect de acord cu tine uite intras pe siteul asta desnele copilariei si gasesti desenele care ne-asu incantat copilaria
pa
LisaJulie întreabă: