Ce cred ca se va intampla... pai, or mai fi sigur inca 2 ani in care se desfasoara batalia, cred ca o sa-l bata pe oro-kabuto si o sa se mai confrunte inca o data cu sasuke apoi batalia suprema va fi intre naruto si madara, asta o fi mai la sfarsit, dupa in akkippuden stiu sigur ca toti (Naruto, Sasuke, Shikamaru, Sakura, Choji, Kiba...) or sa vrea sa devina hokage si or sa se intreaca intre ei )
) Eu cred (Si sper) Ca Naruto Shippuden, o sa se termine in felul urmator :
Is un MILIARD de posibilitati )) Plus ca Masashi Kishimoto a zis ca s-ar putea sa faca o serie noua, dupa razboi, numita Naruto Akkippuden. Deci as putea sa scriu pana dimineata (La propriu) Despre asa ceva . Eu sper sa se termine cu bine... Naruto devenind cel putin jounin, si sa ii aiba pe Konohamaru si ceilalti 2 in custodie ca genini, e foarte complicat... Ar putea deveni Sanin, si sa ii calce pe urmele lu Jirayia, sau poate isi indeplineste visul de a deveni Hokage Nu am idee Ti-am zis, is Miliarde de posibilitati Plus ca o sa apara si seria Akkippuden
Nici macar nu am de gand sa ma gandesc..Chiar daca se termina bine.Sincer vreau sa..fie ceva.bun! Ideea este ca este posibilitate sa inceapa acea noua serie.( :. Deci mai pe scurt, nu vreau sa ma gandesc la un end pentru ca daca o sa fie diferit o sa fiu dezamagita!