Salut pai al IV-lea razboi ninja se va termina cu bine ca de obicei. Vorbind de murit multi vor muri dar ca personaje importante va muri kabuto, s-ar putea si yamato si asteptam sa vedem ce se va intampla cand se vor lupta naruto si sasuke
Hey,
Pai dupa mine cred ca va muri kabuto, dar mai mult nu pot sa-ti zic. Eu citesc manga si lucrurile sunt cam neclare, dar totusi sigur acest razboi il va schimba pe sasuke, pot sa bag mana in foc.
Eu cred ca Madara si Kabuto ii vor rupe pe fraierii aliantei, asa se intampla de obicei si se ajunge sa moara multe personaje "valoroase" (cel putin asa sper eu)
Sa castige Madara!
Pai. de obicei in Naruto mor personajele negative. deci este de inteles ca va muri Kabuto, iar dupa lungi lupte. si Madara [ Tobi ].
Eu abia astept sa ii revad pe Naruto si Sasuke impreuna [daca se va intampla asta, cine stie.
P.S. : Poate dupa razboi, Naruto va deveni Hokage... ar fi minunat :d.
Btw, cate episoade crezi ca va avea Naruto Shippuden? Eu una cred ca in jur de 450-500, ar fi urat sa se termine acum .
Mi-am pus intrebarea asta foarte des si acum insfarsit, cu greu am ajuns la un raspuns care m-a luminat!
:Nu stiu si nu-mi pasa
Cine „v-a murii"?
Eu zic că va muri răufăcătorul principal, iar Naruto va triumfa. Logic.
Se termina...
Kishimoto a spus ca a terminat Naruto Shippuden deci creed ca mai sunt doar 50-55 episoade
Rasistule! cum sa castige ma astia rai? esti nebun? eu cred ca naruto o sa-i bata si sasuke o sa se impece cu itachi si o sa vine in konoha si gata, totul e bine!
.Uuu, imi place cum gandesti Daa, daa cum zice ea [-x. Sasuke si Naruto o sa fie din nou "prieteni "...Dar, itachi e mort! -.-
CAT?!:o. DOAR 50-55? Dar e prea putin, nu merita sa se termine acum ... Poate cine stie, o sa apara si Naruto Akkipuden [este doar un zvon pe care l-am auzit, acum nu stiu ]
Nu mor doar personajele Negative : Ex ( Sarutobi Asuma, Sarutobi Hiruzen, Jiraya...) si nu uita ca este un anime gen : DRAMA! Deci cred ca vor murii multi printre care (Yamato, Kakashi [ care chiar nu vreau sa moara ], Kabuto, Tobi, si posibil cativa Kage .
Vezi ca eu nu te-am jignit
Si singurul rau dintre "aia rai" este Kabuto, cel mai bad ass
In schimb Madara este un razbunator, nu a fost rau din totdeauna ci doar din cauza tradarii celor din propriul clan, care l-au socotit mai bun shinobi pe Hashirama si l-au adus la rangul de Hokage
Madara este cel mai bun ninja din "Naruto" si personajul meu preferat Eu as fi X-TREM de trist daca ar muri in razboiul ala. prefer sincer sa moara Toti Kages dar NU EL!
Si Sasuke nu se poate intoarce in Konoha pentru ca este un nelegiuit
Stiu, este optim pentru toata lumea dar lucrurile nu sunt mereu roz
Btw: am un Xat : http://xat.com/FanNarutoShippuden pe care vreau sa-l populez, care intrati si ma puteti ajuta va dau OWNer :).
Huaa.-. Dupaia ti-am citit mai cu antentie raspunsul, si mi-am dat seama ca tu citesti manga, nu vezi anime-ul . DAMN!
Anime-ul e mai inapoi, mult mai inapoi...ca am vazut si eu...dar am citit manga.
Sigur o sa se termine cu bine.O sa fie paguge mari adica distrugeri le sate si locuri si multi shinobi morti, dar toti inamici vor fi invinsi kabuto, tobi madar si ceilalti.Eu una abia astept sa vad cine e tobi pentru ca am stat mult sa ma gandesc si nu am ajuns la nici o concluzie.Nu stiu daca Naruto sau Sasuke vor muri sau unul din ei, dar cred ca nu oricum o lupta intre ei sigur va exista.Naruto va da tot ce are pe campul de lupta pentru al invine pe tobi si ceilalti. In legatura cu Tobi si Planul Ochiul Luni sigur il va realiza dar Naruto il va invinge de asta as putea fi sigura. Oricum nu se stie nimic sunt doar presupuneri numai Masashi Kishimoto stie ce se va intampla poate nici el inca oricum se va gandi la ce ne asteptam noi mai putin si vom fi surprinsi pentru ca el mereu are idei super inteligente la care nici nu te-ai fi gandit.
Asteptam sa descoperim incet incet fiecare detaliu.
Sasuke il omoara pe Kakashi naruto il omoara pe madara Kabuto,prin jutsu de reanimare ii readuce la miscare pe zabuza,haku,un raikage, tsucikage, fratele mai mare al lui Sai, pe toti cei morti din Akatsuki si citiva din Konoha foarte multi din satul frunzei mor si Tsunde ii renvie, Naruto devina Jounin cu Sakura si cam atit pe scurt
Razboiul se termina cu bine dar din pacate Tsunade nu supravetueste s-a sacrificat pentru kage Naruto cind a aflat sa infuriat si ii bate pe toti, dar ce e interesanta ca Tobi (Obito) si Madara se lupta intre ei pentru ochiul lumii, si ii face treaba mai usoara pentru naruto
Www.facebook.com/pages/Narutoshippuden/362798820460763 uite aici nu imi fac reclama dar daca mai ai intrebari despre NARUTO poti sa intrebi pe pagina mea poze noi super informati e.t.c va astept pe cine vrea si puteti intreba ce vreti va voi raspunde cat de rapid posibil bafta vizionare placuta la NARUTO :)
Pai naruto si sasuke se vor impaca adica sasuke se va intoarce in sat a aparut si in naruto manga ...asa si o sa se lupte naruto cu tobi unde naruto va castiga bineinteles... si o sa sigileze pe 10 cozi si tehnica edo tensei nu va mai fii..si naruto va deveni hokage si se va termina frumos cu 2 cupluri minunate (naruto si hinata) (sasuke si sakura) un final fericit
Pai cred ca o sa fie ceva de genu naruto devine hokage tobi o sa fie comvins de naruto sa devina bun (cum a facut-o cu pain) dar tot o sa moara madara o sa moara si kabuto o sa devina bun si o sa se intoarca acasa, iar probabil sasuke o sa ramana rau, ca altfel nu ar mai ramane nici un inamic pentru konoha
PopStefania întreabă: