Poi ...esti actor, ai talent. Te pui in pielea personajului care sufera si imediat incepi sa plangi sa razi...sa faci tot ce`ti cere personajul.
Ps:daca si noi telespectatorii plangem si radem cand vedem scenele, dapoi ei care il traiesc aproape in fiecare zi
Picaturi pentru ochi. Sau cred ca-i pune sa se gandeasca la ceva foarte tragic din viata lor aka moartea unei persoane dragi sau o boala
In momentul in care esti actor inseamna ca ai absolvit o scoala de teatru care te invata si asta.Astfel,actorii se pun in pielea personajelor pe care le interpreteaza, si prin puterea mintii lor se comporta ca si cum ar fi acestea. Cred ca poti si tu sa faci asta daca iti inchipui ceva foarte trist, ca ti-a murit mama sau cineva foarte drag.Si mai este ceva.In film scenele se petrec in timp, nu atat de repede cum le vedem pe ecran. Poti sa-l vezi pe om trist acum, si apoi camera il arata plangand, dar acest lucru se putea filma si dupa o saptamana de la prima scena!
Buna.Iti pot spune eu care fac si cursuri de actorie.Ii pune sa se gandeasca la ceva trist si se pun in pielea personajului.