Sa faci cursuri de actorie, sa ai ceva cariera inainte sau sa te remarce cineva.Adica sa ai o sansa.
Buna Madalina!
Daca chiar iti doresti cu adevarat acest lucru, atunci apuca-te de treaba de acum. Nu mai astepta!
Intereseaza-te pe net despre actorie, despre ce trebuie sa studiezi, sa stii sa faci si fa-le.
Chiar daca nu e nici un grup de actori sau scoala de actorie in preajma sa nu te opreasca asta. Limitele din jurul tau sunt doar in capul tau.
Acest vis devine realitate din momentul in care faci un plan pentru a-l indeplini si chiar te tii de el.
Ahh, si sa nu asculti gurile rele. Oricine iti zice ca nu poti, greseste. Doar tu stii adevarul.
Iti urez succes si spor la munca!
Trebuie sa absolvi o scoala de actorie, o facultate, apoi ai sa fii actor dar nu direct la Hollywood.
Doamneeeeee...
Crezi ca e asa simplu? In primul rand iti trebuie multa scoala de actorie si multa experienta iar Angelina Jolie nu cred ca a picat din cer direct la Hollywood. Nu draguto! Prima data iti faci publicitate printr-un film mic sau chiar o reclama. De fapt cred ca ai inteles ideea. Iti trebuie multa scoala si multa minte
Madalina, Madalina...e tare greu iti trebuie scoala, facultate, apoi incetul cu incetul devi din ce in ce mai buna, dar e foarye greu, eu ti-as recomanda sa nu-ti faci sperante.
Luminitza18 întreabă: