| lucruriserioase233 a întrebat:

Cum pot imbunatati calitatea filmelor horror? adica sa fie si mai intens gen o aparatura ceva dar sa fie pana in 200lei.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cum sa imbunatatesti calitatea, a ce?
calitatea video a unui film este data de sursa de pe care s-a facut captura, este vorba de format, codec etc (cand vorbim de filme pirat de exemplu) si dispozitivul pe care este rulat acel film, cu alte cuvinte cu cat e mai scump un TV/display cu atat este posibil sa afiseze mai "performant"!

Sa fie mai intens un film horror in ce? in actiunea in care se desfasoara?
Nu ai cum sa faci tu un film sa fie mai intens...asta o face scenariul

Poti cel mult sa reglezi din setarile tv-ului sau orice alt dispozitiv luminozitatea, contrastul etc, asta este ceea ce poti sa faci la orice film!

| lucruriserioase233 explică (pentru Simpatic):

Uite gen cum e un virtual reality ochelari, merge pentru pc? la 200lei o fi ceva de ei? merge macar sa probez cumva si dupa sa vad daca ii iau?

| Simpatic a răspuns (pentru lucruriserioase233):

Eu unul nu folosesc ochelari VR, din ce stiu am avut astfel de dispozitiv la consola PS4 pro in trecut, din ce stiu cu acesti ochelari vezi ceea ce este creat pe acest mod (VR) in aplicatii si jocurile video, nu distorsioneaza ei un film deja creat!
Chiar sunt curios daca s-a facut deja ceva si pentru filme, dar eu nu cred!
Pentru ca si la ochelarii 3D vezi filme care sunt lucrate 3D
Pe acelasi principiu functioneaza si VR-ul
Ori sa vezi altceva intr-un film "simplu" BluRay nu este posibil doar adaugand un dispozitiv!