| Patrissia a întrebat:

Cum pot scapa de frica de spirite? Este un subiect la care vreau sa se vorbeasca cu seriozitate! Cineva mi-a spus ca sa ma uit la film horor si sa iau o foaie si un creion si sa stau cu creionul infipt pe foaie cand imi este frica pur si simplu se deseneaza pe foaie!

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Iti spui in gand si cu voce tare ca nu exista spirite.

| andreea_2617 a răspuns:

Pai a murit cineva sau ce spirite? in fine daca nu sa te duci la biserica si sa-i spui pariuntelui el o sa te ajutewinking

| pmarius6 a răspuns:

E ceva nasol aici si cu foaia aia. Ma rog. mie nu imi este frica. nu asa tare. ma uit la fenomene stranii, ma ia cu frica, dar ies anumit afara. Numai asa iti infrangi frica. Confruntand-o! Inca ceva. din cauza fricii o sa ai impresia ca auzi/vezi asa numite spirite. Crede-ma nu exista! Nu stiu cat te-am ajutat, dar bafta!

| L3xus200x a răspuns:

Chestia cu creionul si foaia este o prostie pentru ai speria pe cei "slabi de inger". Cum sa scapi? pai nu prea poti, dar iata ce poti face pentru a

| L3xus200x a răspuns:

Chestia cu creionul si foaia este o prostie pentru ai speria pe cei "slabi de inger". Cum sa scapi? pai nu prea poti, dar iata ce poti face pentru a FI SIGURA ca nici un spirit nu te poate atinge : Poarta la gat tot timpul o cruciulita, poate sa fie sfintita sau nu, ele simbolizeaza jertfa lui Iisus pentru noi. Sper sa fie de ajutor sfatul meu.

| MnX a răspuns:

Cine ti-a spus nu stie nimic. Frica de spirite o infrunti singura.Trebuie sa ai ambitie.Intr`o zi imi era frica si m`am gandit ca ce se intampla daca trec? Am trecut si nimic! Deci acestea sunt niste prosti care te sperie degeaba! [ funda? ]

| wEdyLikkE a răspuns:

Cand iti ieste frica, gandeste-te la altceva posibil.Eu la varsta de 14 ani ma temeam de spirite, etc.M-am gandit la altceva tot timpul si gata frica a trecut in timp.Si evita sa te mai uitpip la filme horror.Eu nici acum la 18 ani ai mei nu ma mai uit.Stiu ce poate sa imi provoace!

| wEdyLikkE a răspuns:

Poi gandeste-te la tot altceva posibil.Si evita sa te mai uiti la filme horror! Nici sa nu mai auzi de ele.In timp o sa uiti singura!