Salut, poti sa editezi videoclipul, sa schimbi imaginile sa fie in oglinda + sa pui o rama videoclipului, rama care trebuie sa acopere cel putin 40% din ecran.
Astfel editezi suficient de mult continutul incat sa fie considerat ca fiind o "interpretare artistica".
Videoclipul va sta pe Youtube, insa vei pierde drepturile de monetizare pe acel videoclip.
Cred ca aici intervine acel overlay, ceva care sa acopere, sa stea langa sau sa incadreze o secventa sau clipul in sine.
Am auzit ca pana si un text suprapus poate sa anuleze posibilitatea autorului de a raporta clipul, deci presupun ca daca ii pui un overlay sau il incadrezi in ceva (absolut orice, pana si un fundal) poti trai linistit.
Tot ce e pe utube are drepturile de autor platite de catre utube
si ei nu pierd bani din asta (nu vreau sa dau o explicatie lunga)
asa ca poti sa pui linistit, si in tari in care drepturile de autor sunt luate in serios EXAGERAT DE RAU e foarte legal (cum e sa bagi la inchisoare un student ca a luat cateva filme piratate, nu ai destui teroristi de gasit, iar aia omoara oameni nu fac o paguba de 10eu pentru un film)
Prin citirea si interpretarea legilor de pe Youtube si a celor de pe site-ul de unde preiei. Daca au avut scapari la momentul preluarii esti absolvit de raspunderi legale.Asa fac multi, personal nu am facut-o.Mai multe nu pot spune in mod legal.
Cele cu serviti va rog puse normal cu sute de mii de vizualizari de ce nu sunt date jos?
RainUmbrella întreabă: