| scufitarosie a întrebat:

Cum se numea documentarul despre un evadat care scapă de toate filtrele politie,merge prin păduri și se refugiază lângă o stație/depou de trenuri,într-un cort/baraca făcută de el. Când este găsit,se sinucide,cred, tăindu-și venele.Se poate sa încurc finalul și sa fi fost prins viu și arestat,și finalul cu evadatul care și-a tăiat venele sa fie din alt documentar similar, tipul în cauza fiind găsit într-un cort mic amplasat undeva într-o pădure.Era difuzat pe Zone reality/Discovery ID sau Viasat Explorer.

2 răspunsuri:
| 14andrei1990 a răspuns:

Cred ca stiu documentarul e ala care trece peste sarma guhimpata de deasupra apoi evadeaza si se ascunde intr-o baraca de lemn, dar pana la uram este prins si arestat e documentarul ''Evadarea''

| scufitarosie explică (pentru 14andrei1990):

Asta este documentarul despre evadatul care se ascunde într-un depou, dar documentarul despre ala care se ascunde într-o pădure într-un cort, și când este găsit de politie își taie venele și este dus la urgente în stare grava, e din alt documentar, de pe Discovery ID\Viasat Explorer\Zone reality. Întrebare: Cum se numește?