Nu sunt Sisi si Gunther, ci Cece (Sisi in romana) si Rocky. Gunther face parte din "trupa" Tinka si Gunther. Este primul episod: Inceputul
Nu e ep 1... e din sezonul 2...
Copii facuti pentru desene cel mai urat desen tui faci reclama m-am uitat odata cu varumeu de 7 ani si el se rade de aia, nu-i place
Stii, cine rade la urma rade mai bine! 1. Nu sunt desene! Ci e serial pentru adolescenti; 2. Nu se gasesc pe Cartoon Network (canal de desene animate), ci pe Disney Channel; 3. Care e problema ta daca altii se uita la desene?! Si eu am 16 ani si ma mai uit; 4. Daca tu nu te uiti la desene si nu stii sa raspunzi la intrebare, nu mai raspunde frate! Fara suparare
"si eu ma uit la desene, si sunt fata mare, si da nu sunt desene, sunt seriale pentru adolesceti, eu am 16 ani si imi place sa ma uit pe Disney Channel, care e problema ta " (totul in vorbit pitigaiat ca si cum mi-as bate joc de tine dar numi bag ca esti fetita mare:)) si sunt seriale pentru adolescenti, nu desene:)) mai bine uitate la filme pe net, cas subtitrate decat la desene, numi consum timpu cu tine:)) ca momentat trebuie sa dau examenu! deci :bafta la desene :)) cu dedicatie speciala din inima
http://www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g
L-am gasit este ep 32 ansam separat! dar iti dau funda nu-i dau bo*lui aluia!
Scuza-ma, am inteles altceva Oricum... multumesc :* vizionare placuta la toate episoadele!
DnIon întreabă: