Se numeste Legendele Palatului
Si se difuzeaza de luni pana vineri de la ora 18:25
Si reluare tot de luni pana vineri de la 12:40
Sper ca te-am ajutat! Pupici :*:*!
Cred ca te referi la "legendele palatului- Printul Jumong" dar serialul acela a ajuns la ultimul episod, oricum daca vrei sa te uiti sa stii ca apare o noua serie " Legendele Palatului- Concubina Regelui".
Hei. Daca vorbesti despre cel care cred eu, era de la 18:30 si se numea printul jumong dar ieri s-a terminat si a inceput altul la acelasi ora. Deci ultimul episod din printul jumong a fost acum 2 zile.
Numai bine!
Buna!
A fost Printul Jumong si s`a terminat marti parca. Acum nu stiu ce serial mai este insa stiu ca se difuzeaza la ora 18.30 (6 jumatate).
O zi buna!
Se numea printul Jumong dar acum nu se mai difuzeaza.Acum este alt serial Legendele palatului : concubina regelui care incepe la ora 18 : 25 de luni pana vineri.
Salut! Sunt mai nou in aceasta comunitate si as vrea sa aflu cum pot pune mai multe intrebari? Am pus una dar dupa aceea nu am mai vazut nici o rubrica in care sa pun o noua intrebare. V-asi fi recunoscator daca mi-ai raspunde. Multumesc anticipat!
18:25 Legendele palatului: concubina regelui (sud-coreean serial, 2010 - 3.) 63' la TVR 1
Filmul se numeste Legendele Palatului Printul Jumong.La 6 jumate dar acum a inceput alta serie tot cu Legendele Palatului Concubina Regelui!
Dragaa`!:* saa terminat ierii hehe si see numea : Legendele Palatului, Printul Jumong era de la 18:30 aCummm e altul parca se numea Spadasini no in finee si nu era japonez sau chinezz erraa corean. pupicii`!:*
Sayoko întreabă: