Există dispozitive speciale care simulează nașterea. Roagă medicul să ți-l monteze și ai să afli
Măi, da curios mai eşti tu! O nastere e tare dureroasa ca idee, nu cred ca o poti rezista tu ca barbat. Unii zici ca mor de la o banala raceala dapă-i o nastere. Cand va naste viitoarea soție stai langa ea pe tot travaliul ..vei vedea cum se simte ea.
Nu mai este atât de dureroasă, datorită epiduralei și a diverselor calmante administrate :)
https://www.youtube.com/watch?v=pg5uFzR_dXg
Ce generalizare de **** auzi domne ca cum poate rezista barbatu, stai tu linistita ca sunt destule chestii dureroasa prin care trec barbatii si nu stau sa-ti spuna tie femeie ca exact nu sunt femei si NU se plang
.
Super acum 6 ani cand am trecut prin travaliu cum de nu erau? Sau erau...
Era sa dau coltul... nu mia administrat nimic
Adica...uite m-ai facut curioasa... care sunt alea dureroase? Prin care trec
ah nu stiu ca n-am experimentat nimic dureros da stai tu linistita ca la fel cum te-o durea pe tine pasarica sunt sigur ca daca te lovesti la cuc e aceeasi durere
, da na voua femeilor va place sa dramatizati si sa ne aratati ca domne noi suntem mai importante pentru voi in societate
sunt fix la fel de importante cat sunt si barbatii
, toate va bateti cu pumnu in piept da domne da noi dam viata, dai o pl daca nu pleaca spermatozoidu din barbat nu dai nimic.Nu mai zic de faptul ca mai usor draga cu victimizarea asta, daca ati-a placut ciocanu iti asumi, e o DURERE pe care O SIMTI O ZI, nu o simti in fiecare zi martiro.
? Esti belea!
Bine, draga aşa e cum zici tu?
Ai dreptate, ce sa mai esti al2-lea barbat care mi-a imchis gura?
Ai noroc ca esti inteligent? suntem in aceeasi tabără?
No, coment?
anonim_4396 întreabă:
Alex10092003 întreabă: