Nini se va casatorii cu thomas, sisi v-a afla ca celina e mama ei si vor fi prietene.thomas stie despre secretul cu nico. scuze dar nu stiu ce se va intampla cu, carla si victor. uita-te pe youtube: scrie nini-ultimul episod.nu o sa-l vezi in romana dar macar iti dai seama despre ce e vorba
:X
fundita
Se casatoreste nini cu thomas.victor o da de gol pe nini ca e nicholas.sisi afla ca selina e mama ei si se imprietenesc.si selina se impaca cu ideea ca nini cu thomas se casatoresc
Asa se termina crede-ma o ADOR PE NINI ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mult sunt fanul ei nr.1
Poi e pe Disney Chanel de la 19 jumate de luni pana joi...sh sambata sh duminica de la 21 in reluare...inca nu s`a terminat
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Nini si Tomas se casatoresc,pana a se casatorii Victor dovedeste ca Nini e Nicolas, Celina...Mi se pare ca era la nunta, nu mai stiu sigur, Lola si Martin sunt in preuna, Carla nu stiu Scrie pe Youtube Nini Episode 128
Thomas v-a afla ca Nico a fost tot timpul Nini si se va supara fff tare, iar la final se vor casatori Nini cu Thomas, iar Sisi v-a afla ca mama ei e Celina...Lupe va fi cu Horacip,Carmen cu Anhelito, Sebastian cu viky in continuare, iar Celina va fi prezenta la nunta lui Thomas cu Nini...
Eu am vazut in spaniola si stiu ca se sfarseste prin a se casatori tomas cu nini si victor o da de gol pe nini ca este nicolas pentru ca intr-un serial victor o cere pe nini in casatorie si atunci nini ii spune secretul ei si cand o da de gol o da de gol la nunta lui tomas cu nini si carla ramane cu hoan si celina devine geloasa ca nini si tomas se casatoresc si pana la urma se impaca cu ideea!
Cauta pe google poate iti da ceva ! .
Eu asa fac tot ce nu am vazut caut pe google !
Funda ?
Cauta pe google poate iti da ceva !
Eu asa fac tot ce nu am vazut caut pe google !
Funda?
aragon02 întreabă: