| Doryancik a întrebat:

Cum se termina serialul Pretty Little Liars? Cine este A? Si de ce A le chinuie pe fete?
Va rog vreau un raspuns corect.

Dau funda..._

Răspuns Câştigător
| Decrepit a răspuns:

In serial, A e de fapt, A Team, adica mai multi alcatuiesc pe A.Si nu se termina,va incepe un sezon nou in iunie sau iulie, daca nu ma insel.A e alcatuit din Mona si Toby, spun multi, doar ca Mona e prea proasta si prea e douchebag aluatul ei psihic, iar Toby nu se baga la lucruri din astea.Eu as paria ca in A Team cu siguranta este Ian,Melissa, Jenna sau o combinatie din astia trei, doar ca exista o problema in serial; A stie mult prea multe chestii pentru a fi un singur om, sau doi, are niste capacitati incredibile si prea este peste tot.Procesul asta de chinuire e si un fel de test pentru alea patru.Prea erau cu mofturi la inceput, e un fel de maturizare precoce, prin soc.Un soc bunicel.Am vazut doar primul sezon, saptamana trecuta, deci vorbesc doar din ce cunosc pana acum.De carte, n-am habar.

5 răspunsuri:
| Andra124 a răspuns:

Pai serialul nu s-a terminat dar in carte A este sora geamana a lui Alison(Cortney). Alison are o sora cu probleme mentale odata au luat-o acasa si ea ia luat locul lui Alison dandu-se drept ea iar adevarata Alison a ajuns la spitalul de nebuni in locul ei. Dupa un timp ea a scapat sau iesit si si-a omorat sora, iar acum le chinuie pe fete.

| Doryancik explică (pentru Andra124):

De ce Alison le chinuie pe fete? Cum a fost rapita Alison in vara aceea?
Te rog imi da un raspuns.

| Mister9 a răspuns:

Ezra este A, nu stiu daca este singurul, dar face parte din A team. Ali a fost ingropata de vie in vara aceea si a fost scoasa de Grunwald, iar Ali s-a ascuns in tot acest timp pentru ca si ea este urmarita de A. Inca nu stiu de ce le chinuie, uita-te si tu la serial happy

| Doryancik explică (pentru Mister9):

Hey! Eu ma uit mereu la acest serial, dar in serial se spune ca Ezra vrea sa o ajute pe Ali si el stie ca ea este vie, pentru ca eu de mai de mult se cunos si asta inseamna ca nu el este A...el crede ca Spencer si resu fetelor au vrut sa scape de Ali, de asta el le urmareste. Asa cred eu din ce am vazut pina acum in serial.

| Mister9 a răspuns (pentru Doryancik):

Dupa serial Ezra vrea sa-si continue o carte care a inceput-o de cand a cunoscut-o pe Ali. Stie ca traieste, dar nu crede ca fetele au vrut sa scape de Ale si a facut parte din A team, 'a facut' pentru ca a fost omorat pana la urma de adevaratul A. La sfarsitul sezonului am crezut ca A este mama lui Alison pentru ca ea a ingropat-o de vie, dar urmeaza sa fie ingropata si ea., deci nu stiu ce sa mai cred. Abia astept urmatorul sezon. big grin

Întrebări similare