anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum stiu daca o muzica are mesaje sublimale?

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Te uiti la versuri.
Artisti precum Lady Gaga, Rihanna, Katty Perry, pana si Eminem sau Michael Jackson au avut mesaje subliminale in melodii.
Dar ultimii doi au luptat impotriva celor ce au propus acele versuri (Illuminati). De aceea Michael a murit, iar Eminem are acum melodii anti Illuminati, gen Not Afraid.
Toti isi vand sufletul diavolului pentru faima.
As zice sa cauti "Demascarea industriei muzicale" pe YouTube, e un documentar foarte interesant, te va captiva.

4 răspunsuri:
| Niiiicu a răspuns:

Iti dai seama daca dupa un timp incepi sa faci lucruri pe care le auzi in piese...big grin sau asculti o muzica mai agresiva si incepi sa devi si tu violenthappyo seara bunahappy

| LostHappiness a răspuns (pentru Niiiicu):

Sincer, nu cred ca este asa cum spui tu cu muzica agresiva. Eu ascult toata ziua punk, hard rock, hardcore etc. si nu sunt agresiva, ba chiar sunt foarte calma si tacuta. Totul depinde de la om la om. happy
Ca sa raspund si eu la intrebare, muzica are mesaje subliminale atunci cand ele sub pragul normalitatii, in sensul in care sunt spuse in melodii doar chestii nebune. Cum a spus si ϟkatεVaηϟ, artistii de teapa Rihannei, Lady Gaga si altii au mesaje subliminale. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuzati categoria, nu am fost atent!hee hee