Superb! Este cel mai frumos film al anului pentru mine si cel mai frumos film din serie. Deabia astept sa apara si partea a doua pentru ca ne-a lasat in asa un suspans... Il ador!
Nu am cuvinte nu-mi vine sa cred ca le-a iesit atat de bine, ma asteptam sa fie ceva wow, dar nici chiar asa... abia astept partea a2a,dar pana la anul pe vremea asta oricum merta asteptarea!
A fost cel mai tare film! Te lasa in suspans la final(slava Domnului ca am citit cartea caci nu as fi putut rezista altfel). Le-a iesit super ca de obicei.
Cine doreste sa il vizioneze online subtitrat il poate gasi aici http://analysis.ucoz.com/......-0-5396... ca sa nu fie spam si sa fiu la subiect, dupa parerea mea a fost cea mai buna parte ecranizata a seriei de pana acum. Ecranizarea a fost fidela cartii,amuzanta,cu actiune, romantica, o poveste de vis. Filmul chiar merita vazut.
Buna eu l-am avzut la cinema eu sunt fan twilight dar mi s-a parut mult prea exagerat. adica credeam ca va fi un film super pot sa spun ac sunt usor dezamagita. acum sunt curioasa partea 2 cand bella va fi un vampir sa speram ca va fi un film bun mai ales ca va fi ultima partea si se termina serialul. eu am si citit cartea daca nu ai apucat sa o citesti te sfatuiesc sa o citesti e f frumoasa cartea se numeste zori de zi te pup :*
Buna! L-am vazut sambata si a fost super! Cel mai bun din serie, dupa parerea mea. Finalul absolut superb, dar te tine in suspans pana la urmatoarea parte. Merita vazut!
A fost super filmul Pa cat nu am vazut-o pe bella vampir, adica sa ii vad reactia nu doar ochi. Pana la anul!