| pwp a întrebat:

Cum vi s-a parut finalul episodului de azi din Pariu cu Viata?
Mie personal o mare aberatie... Daca era mai apropiat de realitate murea Vlad, care a fost impuscat direct in inima..sau Raluca careia i-a zburat creierii. Iar glontul ala din pistolul din mana tremuranda a lui Razvan l-a omorat pe loc pe taica-su...
O mare panarama de serial...nici nu stiu de ce m-am uitat!

6 răspunsuri:
| Smile94 a răspuns:

Aceiasi parere o am si eu, prea sf, prea dramatic, prea de umplutura

| GeorgeNoCoMMenT a răspuns:

Am stat cu inima la gura doamnee dar a fost tare dar, nu stiam ce sa fac.
Pana la urma nu a murit nimenea, dar dupa mine e foarte bine ca a murit uratul ala.
Imi dai o funda daca ti-a placut ce am crezut.

| AndreeaFarasperante a răspuns:

Pai sincer acum ai dreptate insa ce serial ar mai fi fara aceste personaje.Joaca un rol important in serial, iar regizorul si-a permis sa schimbe putin realitatea. Dar pana la urma, fiecare face ce vrea.Personal imi place serialul, dar asta nu inseamna ca nu iti dau si tie dreptate...

| zozoMik a răspuns:

Fiecare are parerea lui...Eu una consider ca a fost ok serialul.
Asa cum si Farasperante a comentat mai sus, nu ar mai avea nici un sens daca aceste personaje ar muri, aceasta a fost viziunea regizorului despre actiunea ce s-a petrecut.
Intr-adevar situatia a fost putin,, trasa de par" dar mie una mi-a placut:X

| Dany19 a răspuns:

Pai ca de obicei fac mare tam-tam ''vai moare, vai nu moare''. Raluca ramane surdo-muta sau ceva de genul, iar Vlad va fi din nou la un pas de moarte.
Cred ca si episodul urmator va fi la fel de ''palpitant''.

| MioaraParalescu a răspuns:

Salut! mie mi se pare cel mai tare serial...nu stiu daca tie iti place, dar fiecare are gusturile lui foarte normal dar episodul asta m-a tinut cu sufletul la gura mi-a placut si vreau sa vad continuarea.Bafta! laughing