Sunt doar DIFERITI unii de ceilalti.
Acum este diferenta foarte mare intre actorii de teatru, care sunt foarte expansivi, exagerati si fake, fata de actorii de filme (cinmatografie) care joaca natural, ca orice om normal, in viata de zi cu zi.
De exemplu: un actor care jaoac taetral si prost este Johnny Depp din filmul "piratii din caraibe", fata de un actor adevarat de filme cinematografice serioase, care imita/joaca personaje reale, actori renumiti precum: Robert de Niro, Will smith, Tom Hanks, Harisson Ford, George Clooney, Bruce Willis si lista poate continua cu cei mai mari actori de la Hollywood.
https://www.imdb.com/list/ls058011111/
Cand o sa aiba indrustria de film din Romania bugetele celor din afara atunci discutam si comparatii...
Pana atunci "Relu din Umbre" e probabil cel mai bun actor la momentul de fata
Si daca ar avea buget mai bun,folosindu-se doar de actorii romani, regizori, scenaristi romani, ar iesi mai bune intr-adevar, dar niciodata Umbre nu ar fi fost la fel de bun ca The Sopranos, il pui pe Relu din in puii mei sa fie la nivel de James Gandolfini?
Serios?
Ce sens are sa compari o industrie cinematrografica care se adreseaza la intreg globul, cu bugete de miliarde de dolari, miliarde de dolari si o istorie de zeci de ani... cu o industrie care se adreseaza unei populatii de 20 mil oameni si cu un buget de cateva milioane de dolari pe an?
Si daca ar avea romanii buget de miliarde de dolari, dar actorii si regizorii sa fie tot romani, crezi ca ar iesi ca Sopranos? banii nu cumpara talentul, lu Relu din Umbre daca ii dai salariu de 10 ori mai mare nu o sa joace la nivel de Al Pacino niciodata, la fel cum daca ii dai unui programator slab salriu de 10 ori mai mare ce crezi ca dintr-o data o sa-i vina instant mintea la cap? si oricum pe seriale si filme imi permit sa vorbesc ca am experienta, 40 de seriale 90% din ele vazute in perioada liceului, am avut pauza de 3 ani din cauza anxietatii ca nu mai aveam pofta de viata.
De pe 2 conturi nu ai înțeles nimic.
Faptul că actorii români nu prea ajung să joace în producții cu bugete de sute de milioane de dolari nu înseamnă că sunt "praf" ca actori.
Există actori români care sunt cu trei clase deasupra unor actori de la Hollywood care sunt plătiți cu zeci de milioane pentru un film.
Și există filme românești extrem de apreciate de cunoscătorii de film din afară, care au fost făcute cu bugetul de snacks-uri al unui film Marvel.
Ești vreun critic de teatru și film, sau de ce crezi că ești în măsură să judeci talentul unor actori ca Șerban Pavlu sau Jean Constantin?
Ai și găsit un mare exemplu, ce să spun... Michael c Hall.
Glumesti? hai n-o fi praf Jean Constantin dar tu il compari cu Michael c Hall? uite aici 3 seriale super bune Six Feet under, Dexter, Safe si am mai vazut un film bun cu el cold in july, 3 seriale foarte mult de munca, da, Michael C Hall e unul din cei mai buni actori la categoria seriale, James Gandolfini ce zici? Sopranos iti zice ceva? Come on chiar compari Umbre cu Sopranos. Dexter? Michael Imperioli (The Sopranos, Goodfellas) si am zis actori mai asa care nu sunt din "prima liga" si anume De Niro, Pacino dar deja ei sunt la alt nivel si fata de James Gandolfini.
Ce experienta ai in seriale si filme? eu am vazut in jur de 40 de seriale si filme destule, iar noi romanii mai avem si filme precum Nea Marin Miliardar, nu zic ca e rau, mie nu-mi place glume romanesti, comedie buna rush hour, tucker and dale vs evil dead comedie neagra, strainii au alt stil mult mai interesant.
Wow, ai văzut în jur de 40 de seriale?
Cred că este un record mondial, încearcă să contactezi Guiness World Records.
90% le-am vazut in liceu, nu suntem la capitolol "filme si seriale"? romanul asa face, daca ii zici ca nu stiu ca faci test de cultura generala, daca ai cunostinte legate de muzica de filme, romanul ti-o baga pe aia "pai da dar eu am bani " sau "pai ai avut timp sa te uiti", 90% in ele vazute in perioada liceului si ghici ce? invatam si bine.
Răspunsul tău nu are nicio noimă și nici vreo legătură cu ce am spus eu. Doar bați câmpii.
Tocmai din acest motiv îmi este greu să cred că ești în măsură să judeci talentul unor actori.
Actorii vechi nu trebuie uitati sub nici o forma! din pacate noi ne uitam adevaratele valori care chiar conteaza! mie imi place generatia aia veche de actori cum ar fi sa zicem birlic si giugaru! doamne ce actori! ce mimica! ce prezenta scenica! aveau! incredibil! birlic nici nu stia ca voia sa se faca actor! el visa sa devina clovn la circ! dar taica-su i-a zis spus! cum ma tu sa te faci clovn la circ! ce cariera o sa ai! ce viata o sa ai! in felul asta! s-a facut actor si nu a regretat nici o clipa! alexandru giugaru la fel nu stia ca voia sa se faca actor! el visa sa devina maturator! actor nicidecum! dar l-a ajutat cineva si a ajuns actor! nimeni alta decat lucia sturza bulandra! iti dai seama cat au muncit oamenii astia sa ajunga cine sunt! nici nu ai cea mai vaga idee macar! si munceau pe branci! ca sa devina oameni bogati! ca erau tare saraci! eu inca urmaresc cu placere telegrame! d ale carnavalului! titanic vals! doi vecini! doua lozuri! etc! revenind la birlic! stiti ca un rol important l-a avut si aurel miheles! in dezvoltarea lui! da ca el a incercat sa il promoveze pe birlic! voia sa faca din el o vedeta! pentru ca evident cinematografia romaneasca nu putea trai fara vedete! fiecare tara avea pe cineva! mie imi pare rau de aurel miheles ca a fost cel mai criticat regizor de film! si nici nu a primit vreun merit! ca l-a ales pe birlic de exemplu ca model! nu! barfit criticat la greu! devenise pentru unii! inamicul numarul unu! persona non grata! si se facea cumva sa fie fentat! si a fost acuzat de birlic-ism! ca voia sa transforme! cinematografia in schimonoseli si chestii d-astea! pacat! cate stia si omul asta! experienta de viata ce mai! daca a prins omul vremurile alea! care nu erau deloc usoare! etc! am vazut interviul cu el integral pe cinemaraton! cinemaest! daca stiti posturile alea! mie in general imi place ce se intampla la posturile alea!
Tu esti praf!
Eu nici nu am auzit de Michael c Hall. In schimb Jean Constantin a fost genial. Nu stiu cati puteau juca acele roluri.
Am avut actori foarte buni. Nu mai avem. Ai auzit de Nottara, Bulandra, Cocea, Giugaru, Beligan, Anghelescu? Cu siguranta nu.
Tu compari pe astia cu Al pacino de niro, michael c hall? uita-te sa vezi michael c hall, six feet under, dexter, safe 3 seriale prietene, foarte bune toate 3 p, us cateva filme, omul asta a muncit gandeste-te 3 seriale foarte bune!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: