| DiDiShOoR989 a întrebat:

Cum vi se pare Narcisa salbatica? Cine are aceeasi parere ca si mine primeste funda!

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Total fail!

| CautNume a răspuns:

E mistowinkingzau tu poti sa te uiti 5 minute si sa zici ca e naspa ca daca nu vezi un episod nu mai intelegi nimic

| Elenna_4537 a răspuns:

Nu prea imi place pentru ca, dupa parerea mea nu are nimic mai special. Toate serialele/telenovele au cam aceeasi tema, doar ca sunt personaje diferite. Toate sunt bazate pe intrigi si intorsaturi de situatie dar legate de dragoste. E foarte bine ca intr-un serial sa fie intrigi dar sa fie si alta tema in afara de dragoste si relatii.
Deci, ca o concluzie, nu imi place.

| Ania_3910 a răspuns:

E cam ciudat serialul dar fiecare cu parerile lui.

| bdn23 a răspuns:

Narcisa salbatica mi se pare o televoneva superba. Plina de: mistere dragoste, drama. Pur si simplu cand ma uit la ea uit de toate grijile.

| LiaYapp a răspuns:

Serialul e superb...Narcisa este o fata frumoasa, care a trecut prin multe si trece inca numai pentru asi apara persoanele iubite de persoanele care vor sa le faca rau. Narcisa este o fata norocoasa care stie sa pretuiasca viata, copilaroasa si speciala

| BlueEyes a răspuns:

Sincer,mie nu imi place.Au fost de ajuns 5 minute sa ma uit la serialul ala ca sa imi dau seama ca e urat. Parerea mea.No ofence, fani "narcisa salbatica"winking

| Robert_5400 a răspuns:

Naspa si plictisitor

Întrebări similare