Sincer ...la inceput mi-a placut, mi s-a parut interesant.Am zis "hai sa incerc si eu gustul vampirilor" si o perioada mi-a placut... o perioada. Apoi serialul s-a umplut de melodrama, de diferite r*haturi, a devenit mult prea previzibil, mult prea mediatizat! Porcarie![E o parere, puteti sa votati "stupid" &"nefolositor" pana cand faceti rana la deget]=D
Numai bine!
E genial nu am crezut ca poate sa fie atat de grozav si sa redea asa bine mitul vampirilor si eu una nu cred ca are comparatie cu twilight asta pare mult mai real e mai diferit si o sustin pe Alyna ar trebui neaparat sa vezi Ghost Whisperer si Pretty Little Liars sunt la fel geniale
Pur si simplu ador serialul asta.Chiar acum am descarcat sezonul 2. Imi place pentru ca mereu apare neprevazutul. Sper sa apara mai multe sezoane!
Super.eu m-am uitat si azi apare episodul 13.ca ti-am fost de ajutor ca ti-am spus ca apare azi.
pa, PA
Tocmai il vizionez si cred ca e cel mai tare serial...insa mai am doua preferinte pe care ti le sugerez si tie Ghost Whisperer si Pretty Little Liars... enjoy it
The vampire diaries e o copie ieftina dupa twilight, new moon, eclipse, zor de zi etc.nu stiu ce sa zic din moment ce e o simpla copie