Super,m-am indragostit de acest serial,doar ca vreau ca STEFAN sa ramina cu Elena.si imi pare rau de Stefan ...se sacrifica pentru Damon(si am auzit ca Stefan va fi mult mai rau decit Damon,si odata ce a inceput iarasi sa spintece si sa bea singe nu se va putea opri si va deveni un vampir careia ii va fi totuna de totisi incearca sa nu se intilneasca cu Elena fiindca ea e o pare din el,iar Elena va fi confuza,va trebui sa inteleaga ce sentimente nutreste pentru fiecare...pe care il iubeste/iar Gerami vede fantomele Annei si VicHi(oare ce vor de la el,ca Vichi a zis "AJUTA-MA„)cam asa am inteles din urmatorul sezon.Cit despre seria de astazi-intriganta iar la ultimul moment cind Stefan o suna pe Elena am si plins.Sper sa fie impreuna.Imi place mult si de Damon cu glumele lui si fata aia de „smile„)Oare cu cine totusi va ramine Elena?ne ramine doar de vizionat filmul in continuare.Mai repede de-ar aparea urmatorul episod(23 sept )
Mi s-a parut foarte tare mi-a placut mult
Plus ca l-am asteptat timp de o luna.in fiecare zi m-am gandit cum va fi noul episod.din sezonul 3.de abia astept urmatorul episod
Tie cum ti s-a parut:*?
Super! Deabia astept sa apara urmatorul! Si mi-a venit si sa plang atunci cand a vorbit Elena cu Stefan la telefon. Oare ce plana are Stefan in cap, pentru ca e clar ca nu s-a aliat cu Klaus?
andready întreabă: