Zilele astea incerc sa ma tin cat mai deeeparte de orice fel de serial sau serie, deci curent nu urmaresc nimic de genul. Iar in legatura cu ce as viziona pentru a doua oara...sincer, am stat cateva minute bune si m-am tot gandit la ce seriale am vazut si efectiv le-am luat pe toate la rand si le-am supus testului suprem "oare m-as mai uita o data la tine?" si aparent doar trei l-au trecut- Reply 1988, Fullmetal alchemist brotherhood si Sherlock.
Asta a fost greu.
Game of Thrones
Lost
Suits
Supernatural
Lucifer
BMS
The Mentalist
Astea le-as mai vedea o data (pe GoT deja l-am vazut de 2 ori).
Ma uit la Angels of Death şi Banana Fish. Aș revedea Noragami, Kuroshitsuji și Mob Psycho 100
Vizionez multe seriale dar la niciunul n-as mai putea sa ma uit iar. Cred ca singura chestie la care m-as uita si a 3-a oara ( si la care m-am uitat si a 2-a oara) este anime-ul Death Note. Practic e imposibil sa nu-ti placa chiar daca nu esti into anime.
Mai bine de atat nu o putea spune nimeni
Seinfeld, cel mai bine vandut serial din toate timpurile
twin peaks
star trec - generatia urmatoare
The 100 (e un serial gen apocaliptic)
La casa de papel (e genial, uită-te, n-o să regreți)
The originals, the vampire diaries, teen Wolf, beauty and the beast, Once upon a time, Pretty Little liars (sunt toate terminate și nu sunt genul oricui)
Gotham (geniaaaaaal), lost, shadowhunters
Aș viziona de o mie de ori La casa de papel, the 100 și poate și Pretty Little liars
Vizionez mai multe seriale.Dar serialul meu preferat, pe care l-am vizionat de 2 ori dar as face-o de 100 de ori, este Teen Wolf❤
Momentan ma uit la Orange is the new black, mi se pare super interesant. Recomand!
M am mai uitat la Lucifer, la Game of thrones si in rest, multe anime uri.