Despre Vlad tepes. Cred ca ar fi nevoie unul motivant pentru romani. Funda!
Ar fi...dar pentru un asa film ai nevoie de mult personal si multi actori...
Exista deja un film romanesc despre acest personaj.
Cat despre motivatie, ei bine - aceasta difera de la persoana la persoana-.
Da...Colegii mei au inceput deja sa regizeze un film horror... Da, cred ca as face un film horror, ca sa ii batem pe americani!
Si ce ai tu asa special ?
Am o viata interesanta!
Despre viata unui om. De cand se naste pana la moarte. Persoanele care intra in viata lui, care ies. Parerile pe care le are in diferite stadii ale vietii. Ce isi doreste sa fie cand e copil si ce ajunge cu adevarat cand creste. etc :d
Seamana cu Tanar si Nelinistit
Nu m-am uitat la tanar si nelinistit
Pii eu as face unul despre adolescenti, ceva in gen, weekend cu mama, sau WebSiteStory, daca le-ai vazut, cred ca inteleg despre ce vorbesc...
Tu poti crea un film interesant de comedie asemanator cu Mister Been dar sa fie si gen de : actiune, curaj si drama in acelasi timp. tu poti adauga multe efecte sonore. daca asi vedea filmul Iasi da premiul intai...totusi...daca vorbim de premiu. Imi dai funda?
Eu daca as face un film ar fi despre dragoste sau viata de zi cu zi
sau daca esti fan horror fa un film despre fantome
funda!
Despre cat de greu e sa fii raman si toti de afara sa creada despre tine ca daca esti raman esti neaparat tigan
Mie îmi plac filmele de acțiune, comedie, arte martiale. Nu stiu, fa cum vrei dar as alege sa fac un film despre 3 polițiști.
Si ce are viata ta atat de interesant
E diferita fata de cea a celorlalti categoric..so as scrie ca un fel de jurnal al celor mai importante zile din viata mea... poate as scrie si despre " noptile furtunoase" petrecute in cluburi si cu gasca in general
Cultura viermilor de matase sau importanta filmelor pentru adulti in viata adolescentilor
anonim_4396 întreabă:
PopStefania întreabă: