Pai pentru inceput m`as face invizibila ca sa pot fi undeva fara ca sa fiu vazuta si sa ascult unele discutii. apoi as vrea sa citesc gandurileca sa pot vedea ce parere au oamenii despre mine sh poate sh mai multiar apoi as face ceva pentru mine sh familie sau prieteni ceva frumos...cadouri excursii etc etc.Aa sh ar mai fi ceva:as face schimb de corpuri cu altcineva ca sa vad cum e in pielea altiuaplus ca nu se mai pune problema de zbor ...Eh sh ar mai fi cate ceva dar asa obisnuitsper ca e destul de interesant :* aa si mai e ceva...le-as praji fundul celor care m`ar supara sau enerva)
Mas face o vedeta iar pe cei p care ii urasc i-as transforma in oameni care fac chestii pentru mne...sau as face o vraja care sa ma face sa stiu totul si sa ma faca frumoasa ca miley sau selena sau demi chestii din astea dar tu ce ai face mah?
As face o vraja sa nu mai puna toti tampitii intrebari tampite pe TPU
In primul rand mi-as dori foarte multi bani, uni soun ca bani nu aduc fericirea (fals), daca asta s-ar indeplini, consider ca restul mi-leas putea cumpara.
Asta e parerea mea
Sa stii ca sunt si dezavantaje! Daca te calca cineva pe nervi, ti-ar placea sa-ti pierzi controlul, iar in jur cineva sa fie din intamplare de un obiect sarit de la la locul lui?
As face din Romania o tara model, si as face o vraja sa dispara toti parlamentarii si guvernantii care taie salarii si scumpesc tot.
LisaJulie întreabă: