| giovy a întrebat:

Daca ati fi regizor, ce fel de film ati face? dau funda pentru cel mai bun rezumat big grin

Răspuns Câştigător
| Pho3nix a răspuns:

As face un filme psihologic si bun care sa-ti puna mintea la contributie.
Si as mai face si o comedie care sa te inveleasca total.

8 răspunsuri:
| AdiFCSB a răspuns:

Un film de comedie care sate cptiveze in totalitate, combinat cu putina actiune si horror, camd atat... fundita? >

| Madalyn a răspuns:

Intotdeauna mi-am dorit sa vad un film in care toate personajele importante din cele mai de succes filme... vandame, ramboo, terminator, robocop, superman, chiar etc... sa se uneasca pentru a salva planeta de la un atac extraterestru :X
Ce-i mai buni de-ai nostri vs. cei mai buni de-ai lor

Bine, suna SF... de fapt. chiar e SF laughing dar ar fi un film pe care chiar as da bani sa-l vad big grin

| Cretaker a răspuns:

''My skateboard will go on''

S-ar baza numai pe muzica. Un musical in care, sa zic spre exemplu in una din scene, doi tipi casapesc un grup de cocalari pe ritmu unei melodii.

(par example, http://www.youtube.com/watch?v=Vk2NeoRoB4Q)

meh.

| jan33tt a răspuns:

Eu as face un film documentar despre mj sau whitney houston. dar ar mai fi ceva.sa fac un film muzicaal.imi place muzicaa

| Ana a răspuns:

Filme de comedie

| AvalohAlyn a răspuns:

Un film cu 2 prieteni care din cauza unei fete se cearta si ajung sa-si puna piedici unul celuilalt, doar unul reusind sa cucereasca fata, celalalt vazand ca nu mai are nimic si a pierdut se sinucide. Fata este intalnita de cei doi la o intalnire iar apoi este rapita si salvata tot de cei doi prieteni care pana la urma s-au certat.Asta am uitat sa spun.laughingEu ma gandesc sa scriu o carte despre astalaughing
Numai bine

| ProjectJackpot a răspuns:

Eu, sincer, cred ca as face un film thriller(psihologic). Acum sunt multe variante de scernariu. Dar probabil as include o echipa SWAT, FBI sau SAS sau CIA. etc. Dar nu te poti baza, ca regizor, pe un singur gen.Asa ca, as incerca si-un film de dragoste-drama-comedie(combinate).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi regizor as face un film despre razboi.Mai precis al 2-lea razboi mondial. Un film sau mai bine zis o serie de filme in care sa se redea toata desfasurarea razboiului.Asta ar fi genul de film!