Suberb filmul!
Am vazut ca intreba cineva despre cartea care ii sta la baza; se numeste "Memoriile unei geishe" si este (poate surprinzator pentru unii) scrisa de un barbat, in ciuda faptului ca perspectiva narativa este a unei femei, o geisha. Autorul este Artur Golden. Merita citita cartea. O recomand cu multa caldura celor carora le-a placut filmul in special pentru spiritul sau si nu numai realizare cinematografica ce atinge aproape limitele perfectiunii.
Am vazut filmul acum ceva vreme si este foarte frumos si ti-l recomand.In film este vorba despre o fata care este supusa mai multor experiente pentru a ajunge o faimoasa gheisa. ''O gheisa este adevarata daca reuseste sa farmece un on cu o singura privire''-sper ca am spus corect. vizionare placuta!
In 1929, Chiyo, o fetita de noua ani dintr-un sat japonez, este vanduta unei gheise din Kyoto, Hatsumono, care o supune unui tratament extrem de dur, geloasa pe frumusetea ei uimitoare.
Intr-un tarziu, Chiyo e salvata de marea rivala a lui Hatsumono, Mameha, care o ia sub aripa ei ocrotitoare. Chiyo devine astfel gheisa Sayuri, pregatita cu toate aptitudinile sociale si artistice de care e nevoie pentru a supravietui in societatea japoneza a secolului trecut.
Al Doilea Razboi Mondial ameninta insa atat Japonia, cat si viata lui Chiyo.
~E super filmul... l-am vazut si inca as vrea sa-l mai vad...~merita sa-l vezi!
Este un film frumos.Este vorba despre o geisha care asteapta de ani intregi iubirea unui singur barbat.Filmul e despre drumul fetei de a deveni o geisha.
Este un film bun dar iti recomand daca ai posibilitatea sa citesti cartea intai
FaraNumePls întreabă: