Ce coincidentă, chiar sub întrebarea ta mai este una despre "capodopera cinematografică". Da, știu și mie îmi este greu. De fapt, îmi vine să nu mai intru pe categoria asta până le trece febra.
Chiar asa, nu stiu cum se face ca persoanele care sunt gay sau au orientari sexuale din cele mai ciudate au atat de mult succes in mass media. Ma refer la Justin Bieber si la Eduard Cullen asta...
Bai frate taci din gura ca nici nu sti despre ce vb nai vz filmul si comentezi normal ca oamenii sunt agitati ca au dc ca e prea forta dar uh cesa stii.app mizerie ai uh dupa urechi
)
Ce sa zici si tu fetita virgina, disperata dupa tokio hotel, cersetoare de funde. Opreste-ma unde gresesc. hai fa pasi de la intrebarea mea, pana nu incep sa te injur.
Si uh am doar 3 cuvinte pentru tine: GET A LIFE!
"Ie", "uh", "nai" etc. Pisi, hai mai du-te si tu pe la scoala te rog eu frumos. Nu mai posta pe aici ca ajungi batjocora site-ului.
Acelasi sfat as putea sa-ti dau si eu tie.dar mai intai ti-am sp ce ar trebui sa faci.GET A LIFE
''Ce presupune o raportare?''
postari care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii (includem aici scrierea de tipul "stiu", "esti", "bine", "multumesc"etc); ''
Din regulament... Dar banuiesc ca nu l-ai citit (sau nu ai stiut sa-l citesti, ceea ce la modul cum scrii nu m-ar mira).
Nu ai ce sa faci. Sunt foarte multi copii aici pe site pentru care Twilight inseamna centrul universului, kintesenta vietii, scopul suprem s.a.m.d
Oricum, nota de pe IMDB ( http://www.imdb.com/title/tt1099212/ ) spune totul despre acest film/serial sau ce-o fi el. Personal, nu sunt de acord cu nota de pe IMDB, este prea mare...
Dar acum na, fiecare cu gusturile lui... Eu am ales sa ignor intrebarile si nu ma mai doare capul :)
Nota aia e mare. Pana si nota celei de-a 4a parti, despre care vb ei http://www.imdb.com/title/tt1324999/ e exagerata. Ma intreb cat va mai tine cosmarul. Daca ar fi numai pe TPU probelma, poate nu as fi asa revoltat, dar pana si in viata reala aud numai asta.
AJUTOR!
Incearca un film bun :)
''Eyes wide shut'' --> http://www.imdb.com/title/tt0120663/
oricum, din punctul meu de vedere are 10/10;)
Am vazut filmul, mersi de recomandare. Ma bucur sa vad ca mai exista oameni cu gusturi...
Inteleg ca pentru unii utilizatori acest "fanatism" ar putea parea deranjant, insa nici tu si nici ceilalti nu pareti mai curati daca va comportati asa ostentativ.
Eu nu sunt fana, insa am vazut filmele si in prezent m-am apucat sa citesc si cartile din pura curiozitate si desi am 16 spre 17 ani imi este foarte greu sa le inteleg deoarece autoarea a folosit un limbaj pe masura adultilor, daca pot spune asa.
Filmele au o semnificatie fantastica, exista tipuri si tipuri de persoane care prefera cat mai multe genuri diferite. Firul actiunii este, personal cred, mai interesant daca citesti mai intai cartea si apoi vezi filmele. De fapt asta este cel mai recomandabil lucru pentru toate filmele inspirate dupa carti.
Filmele probabil sunt si au fost mai usor de inteles, pe cand cartile nu cred ca le-au inteles asa usor toate pustoaicele de 12-14 ani si ar mai fi faptul, ca aceea actiune pe care ai "vizualizat-o" la inceput altfel citind cartile, acum ia alta "infatisare" vazand filmele si pentru unii poate parea mai interesant si dinamic, pentru altii mai putin, care sunt mai "loiali" cartilor.
Incearca si tu sa fii mai intelegator si sa dai dovada de inteligenta ignorand intrebarile care te deranjeaza. Momentan s-a lansat a 4-a parte din film si de aia e asa nebunie, desi nu sesizeaza ca pe internet se va lansa mai tarziu.
Eu inca nu am vazut ultima parte si sunt foarte curioasa, mai ales ca la mine in oras nu s-a lansat in cinema, dar pastrez decenta si nu umplu categoria de mai sus cu intrebari repetate. Si prin asta spun sa nu generalizezi.
Eu personal am vazut atat filme vechi, cat si noi si toate mi-au placut, iar cele care nu mi-au placut, am impartasit parerea asta cu cineva apropiat mie, si departe de auzul fanilor, in caz ca este vorba despre un film cunoscut cum e "Twilight" sau "Harry Potter" (mi-au placut amandoua), ca altfel s-ar naste discutii interminabile si deloc necesare.
Scuze ca am scris asa mult, sper sa ai rabdare sa citesti si sa intelegi esenta raspunsului meu.
Nu ma intelege gresit. Eu nu am nimic cu persoanele carora le place Twilight, The Vampire Diaries, Tokio Hotel, Justin Bieber sau ce vor ei. Eu am treaba cu cei care sunt obsedati, nu au decenta de a respecta gusturile altora si nu vad altceva in jurul lor decat ceea ce le place lor.
Nu imi place sa cataloghez oamenii dupa gusutri, dar sa fie o coincidenta faptul ca fanii The Godfather, Prison Break sau Metallica (sa urmam ideea de film-serial-muzica) nu sunt atat de agramati, disperati si fara speranta?
Uite motivul pentru care eu unul nu generalizez niciodata, nici macar in cazul Twillight Felicitari pentru comentariu si pentru optiuni. Dar trebuie sa recunosti ca marea majoritate a fanilor Twilight sunt fete 10-16 ani, care nu au vazut mai mult de 3 filme la viata lor.
Intr-adevar depinde si de varsta, de experienta, de capacitatea de a intelege unele lucruri, de inteligenta. Sunt multi factori care influenteaza o persoana, dar zic doar ca trebuie sa invatam sa avem rabdare cu ei, fiindca e o faza trecatoare. Nu vor fi obsedati la nesfarsit, sunt acum ca e punctul culminant si probabil vor fi si la anul pe timpul asta. Asta e.
Nu te-am inteles gresit, acum ca ai specificat e mult mai bine insa.
Scuze ca ti-am dat reply asa de tarziu, eu intru foarte rar pe aici.
O seara buna!
Multumesc de apreciere si da, recunosc ca majoritatea sunt copile sau pre-adolescente. De aia vad si asa fascinant filmul din unghiul lor si a varstei de care dispun.
In orice caz, nu este o poveste pentru copile, ci pentru adolescenti pana in 18 ani. Crede-ma, stiu ce spun. Mai ales cartile, filmele sunt mai lejere, dar cartile nu sunt si nu vor fi nici in 1000 de ani pentru copile. Spun asta deoarece nu sunt usor de inteles, au o usoara filosofie despre viata, moarte, dragoste mai ales. Si o structura de jurnal care e mai greu de interpretat sau poate fi interpretata diferit, in functie de cat esti atent cand citesti.
Parerea mea, insa acum fiecare gandeste diferit.
O seara buna!
Sigur, ai dreptate si aici. Si ca sa sustin si eu ce spui vin cu un argument din ograda proprie.
Am avut o amica buna, foarte precoce dpdv intelectual. Acum 2 ani (pe la 14 ani) era mare fana a cartilor Twilight, dar filmele o lasau rece si de-atunci m-am lamurit si eu ca romanele sunt de calitate, aveam incredere in gusturile ei. N-am prea mai vorbit cu ea, chiar as fi fost curios daca i-a placut ultimul volum.
Da ma e cam enervant sa vb despre un amarat de film in care un nu poate sta cu camasa pe el nici 5 secunde. CE sa le faci
kanajambe întreabă:
adriana1996_2534 întreabă:
DeeaDelirata întreabă:
Tony_5725 întreabă:
Alex10092003 întreabă: