| GrigoreVarlam a întrebat:

Dacă mi-au plăcut serialele Dexter, Game of Thrones, The Walking Dead, Breaking Bad, Prison Break, Narcos, The last ship, Sons of Anarchy, Soprano, American Horror Story.
Ce alte seriale îmi recomandați? Ce credeți că mi-ar plăcea gen. Multumesc.

9 răspunsuri:
| r3laxX a răspuns:

Eu am vazut Dexter, GoT, TWD, Narcos si The last ship din lista ta.

Se poate sa iti placa si:
House M.D. : e serialul meu nr.1
House of Cards(2013): e un serial foarte bun de calitate, cu o nota mare pe imdb.
Suits : Un prieten mi la recomandat, la inceput eram ceva de genu "serial cu avocati, nu are cum sa imi placa", dar dupa primul episod am zis ca trebuie sa-l vad.
Sherlock : must see

Toate astea sunt seriale normale cu personaje normale.
Daca iti plac cele S.F:
The Flash: nu e chiar pe gustul tuturor dar e interesant, un serial din care poti trage morala si e "kid friendly", nu are injuraturi, sau alte prostii

Din universul Marvel pe langa filme si serialele sunt necesare ca sa il poti intelege:
Agents of SHIELD
Agent Carter
Daredavil - foarte bun si bine facut
Jessica Jones - meh, nu mi-a placut dar poti sa incerci

Altele:
The 100 : foarte interesant la inceput dar parca parca isi pierde din efect acum.
Mr. Robot - daca vrei drama si hacking
12 Monkeys - asta ii un fel de "mind blow"
Lie to me
Elementary

Anime?, Da?

Death Note : preferatul meu
Sword Art Online : probabil toti am visat candva ceva de genul
Assassination Classroom
Code Geass (toate)
Fullmetal Alchemist
Highschool DxD (+17, +18)
One puch man happy
Soul Eater
Naruto Shippuden : un clasic as spune
The Simpsons : tot clasic

| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Trebuie sa vezi neaparat The mentalist.E minunat, o sa-ti placa sigur, e foarte interesant.

| Nicoleta4000 a răspuns:

Cred ca ti-ar placea The 100.

| faramatania a răspuns:

Banshee,Lost, Gotham, Black Mirror, Incorporated, Pure (2017-), True Detective, The Killing, The Shield, Lilyhammer, Power, Mad Dogs, The Night Manager, The Night Of, The Divide (2014), Blood & Oil, The 100, Valea Mută, Eyewitness, The OA, 3%, Beyond, Riverdale, Dig, Frequency (2016-),Fear The Walking Dead, In The Flesh, Helix, Containment

| Alexandruuu88 a răspuns:

Încearcă supranatural (multe sunt si din fapte reale), Constantine, Lucifer...vizionare plăcută

| DeeaIst a răspuns:

Incearca Person of interest, White collar sau Limitless. Nu sunt foarte populare, dar cred ca te-ar putea captiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

House M.D
The Mentalist
Gotham-Mie nu prea mi-a placut dar e ok daca vrei sa stii cum a aparut Batman, Catwoman, Two Face, The Penguin etc.

| AndySe19 a răspuns:

Pablo escobar

| zurick a răspuns:

Westworld,Lucifer,Sherlock.