| MariaMelnic a întrebat:

Daca urmaresti Naruto, raspunde-mi la urmatoarea intrebare: De ce Naruto poarta numele de familie al mamei sale, adica Uzumaki, si nu pe cel al tatalui sau - Namikaze?

Răspuns Câştigător
| tocana97 a răspuns:

Eu urmaresc cu drag Naruto Shippuden si eu as zice ca poatra numele mamei sale si nu al tatalui, deoarece tatal sau este al patrulea Hokage si ar avea mai multi dusmani (putea fi rapit, omorat pentru o razbunare...)
Sper ca te-am ajutat.
Bafta!

4 răspunsuri:
| RainOfColors a răspuns:

Pentru ca nu si-a cunoscut tatal, nu stia cine este, si evident nu stia nici numele sau de familie.

| MariaMelnic explică (pentru RainOfColors):

Asa e, el nu stia numele sau de familie, deoarece nu isi cunostea parintii, dar de unde il stia pe cel al mamei sale?

| RockAddicted a răspuns:

Ai vazut ca pe mama lui naruto o cheama kushina uzumaki nu kushina namikaze cum era normal. al 4 hokage a facut asta pentru a-i proteja de rapitori sau diferiti ninja ce ii puteau rapi in interese politice(a fi hokage este greu deoarece trebuie sa renunti la multe, si sa-i aperi pe toti din sat asa cum a facut minato

| xAnDrEyX a răspuns:

Lumea nu a vrut ca Naruto sa afle ca al-4-lea Hokage a fost tatal lui, deci iau dat numele lui maicasa, ca daca ii spuneau tot namikaze isi dadea seama si de asta.