Pai da dar nu trebuie sa bagi mail si parola de fiecare data. Iti selectezi profilul tau si te baga instant.
Și acum m-am conectat pe telefon, dacă vreau sa ma conectez pe laptop și sa ma deconectez de pe telefon, cum sa fac? Adică el folosește un dispozitiv, o verișoara un dispozitiv, o fata un dispozitiv și mai rămâne unu, pentru mine, eu m-am conectat pe telefon, dar dacă vreau sa ma desconectez ca sa ma uit de pe laptop, pot?
Ți-a trimis invitație ca să-ți faci și tu cont și să-ți plătești separat.
Dacă vrea să intri pe contul lui, îți dă e-mailul și parola și îți creezi acolo un profil al tău.
Uite cum faci, ii ceri varului tau emailul si parola, ti le da scrise pe ceva, tu dai acolo sus la conectare sau "sign in" daca e in engleza, si o sa ai doua chenare unde trebuie sa introduci emailul si parola pe care tocmai ce le.ai cerut de la varul tau, introduci emailul si parola, si o sa iti apara cateva patrate colorate cu smiley face pe ele, cu un nume dedesubt, ori dai pe plus si iti creezi si tu un patrat din ala cu numele tau, sau poti sa accesezi unul deja facut, si gata, asta e tot
Cu placere
Funda?
Pot să-ți dau eu?
Sa.mi dai ce?