Destine furate, Cele doua fete ale Anei, Marina, Trupul dorit, Rebelde, Valeria, Paradisul blestemat, O mare de Pasiune, Bella calamidades, Cealalta fata a Analiei, Kassandra, Inima salbatica, Dona Barbara si sa nu uit de: Iubire ca in filme,Inima de rrom si Regina , Dragoste nebuna si Victoria(mai putin), Vaduva Blanco Betty cea urata immmm Ptito feo, Daria, iubirea mea
Nu imi mai amintesc dar le-am iubit pe toate
Pai Iubire si onoare.[care s-a terminat astazi]. clase 406 da nu-i telenovela si aurora
Teresa,bela calamidades si kasandra, imi place mult si analia si fara sani nu exista paradis :X
Teresa,kassandra,cameleonii,teresa,clase 406, suflet ratacit,lacrimi de iubire,inima salbatica,aurora,numai iubirea, inima salbatica, impostoarea,
Acum imi place la nebunie teresa:X si mi-a placut saraci copii bogati, fara sani nu exista paradis, cealalta fata a analiei, cautand-o pe elisa, o mare de pasiune, cameleonii, dona barbara. Daca ar fi sa aleg 3 ar fi : Teresa, saraci tineri bogati, o mare de pasiune
Bela calamidades, trupul dorit, aurora, teresa, cele doua fete ale analiei si inima salbatica
Pff.is multe... teresa rebeli.clase 406.inima salbatica.numai iubirea.inger rebel.is ffffoarte multe.
anonim_4396 întreabă: