anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi va rog din inima un film horror, dar din ala FOARTE horror. De preferabil si mister. Fara din astea unde sa stiu cine este criminalul, sau cu o pusca, as prefera ceva cu fantome big grin De exemplu disparitii misterioase, etc tongue Si mult sange laughing Daca ati putea macar sa spuneti cu ce e, nu neaparat descriere, de exemplu doar atat: " Un grup s-a dus intr-o padure si nu au mai gasit iesirea, si au trebuit sa ramana blocati acolo" Doar din 2-3 cuvinte sad Va rog tare mult... Multumesc anticipat big grin FUNDA + VOT! Daca ati putea si un link, as fi foarte fericit happy

9 răspunsuri:
| Madaa25 a răspuns:

Hei.
The Evil Dead... E genial

| pitbulita a răspuns:

Red, White and Blue, Secuestrados, Black Death, The Tortured
si cu sange masacrul din texas 1, 2, casa de ceara, rose red

| Stitch92 a răspuns:

Evil Dead

| Maria786 a răspuns:

Paranormal activity 4 :d numai bine!

| Braunion a răspuns:

De regula cele mai infricosetoare filme nu sunt cele horror ci unele thrilleruri sau sf-uri.

| AnneღU a răspuns:

Uite trailer`u de la un film care ti-l recomand http://tv.acasa.ro/tarata-in-iad/trailer. E destul de horror crede-ma :))

| bibybianca a răspuns:

Incearca Grave Encounters. E super! E despre niste fantome de la un spital de nebuni. Merita vizionat!winking

| Michilangelo a răspuns:

Sauna (2008) Recomand, cel mai underrated film pe care il stiu.
The Descent (2005) Shit yourself cand of movie, fara prea mult gore.
Funny Games (1997) Greu de digerat, nu foarte horror, dar o experienta de neuitat.
The Innocents (1961) Mai artsy, dar foarte misto.
Kwaidan (1964) Arta pura, nu-l recomand decat daca ai macar un pic de atractie spre cultura asiatica.
Les Diaboliques (1964) Must see, unul dintre cele mai tensionate filme pe care le-am vazut.

| Evelyn666 a răspuns:

The Ruins, Wrong Turn