| OvyBluRay a întrebat:

Dau FUNDITA Cine stie cum se numeste filmul cu niste fantome va dau niste indici ca eu nu mai stiu cum se numeste filmul si vreau sa-l vad iar

creca totu se pretrecea intr-o casa nu stiu niste fantome sau ce erau ele i cusesera la gura pe un om la sfarsit il baga intr-o cutie adica castiga raul nu binele cine stie cum se numeste are fundita

Răspuns Câştigător
| alexandra1993 a răspuns:

"Casa celor 13 fantome" aparut in 2001.

9 răspunsuri:
| Lexuletz a răspuns:

Cred ca se numeste 13 fantome

| alexandra1993 a răspuns (pentru Lexuletz):

Ce 'copie' esti! Ai vazut ca am zis eu ceva de 13 fantome si apoi ai zis si tu repede.Asa e, n-ai ce face, instinctul de turma e de vina!

| Lexuletz a răspuns (pentru alexandra1993):

Scuze dar mie mi-a aparut 0 respunsuri si de aia am scris scuze da nu stiam sorry apropo la altii nu vezi nuh?straight face si am vazut si filmul pe kanal d

| alexandra1993 a răspuns (pentru Lexuletz):

Nu-i nicio problema, te cred... doar ca ma deranjeaza cand vad ca zice prima data cineva ceva si pe urma scriu si altii o mie acelasi lucru, fara sa stie despre ce e vorba, doar ca sa para atotstiutori, in fine...

| Petre90praga a răspuns:

Thirteen ghosts! 2001

| alexandra1993 a răspuns (pentru Petre90praga):

Alta copie laughing

| Petre90praga a răspuns (pentru alexandra1993):

Copie laughing uitete ca eu am scris in engleza cum a aparut filmu asa era pe protv tradus "a 13a fantoma" tongue si vad ca esti fericita ca tu ai raspuns prima laughing

| alexandra1993 a răspuns (pentru Petre90praga):

Bine, bine, cum zici tuhee hee